Sivut


torstai 3. toukokuuta 2012

Vappu maalla.

Viikko sitten köytiin tottistelemassa ryhmämme kanssa. Osallistujia oli vähän, mutta saatiimpa itse treenaa enemmän. Oli ihan mukiin menevät treenit. Koira seuras taas liian edessä, joten otettiin pyllynhallinta liikkeitä. Ihan ok. Tällä viikolla treenit jää väliin.Mahdollisesti myös ensiviikolla, koska meillä ei ole autoa käytössä.

Palkkaus

Vino perusasento

Jäävä maahan meno

Luoksetulon loppuasento

Seuraamista kontaktilla

Seuraamista


Lähdettiin La mökille ja tultiin takasin vasta keskiviikko päivänä. Moss nautti vapaudesta ja ulkoilmasta juoksemalla neljäpäivää ulkona päättömänä.. Kyllä se välillä kävi uimassa eli koira oli jatkuvasti märkä.


Siellä se ui

Sieltä se tuli

Ja niin se kuivuu


Otettiin joka päivä pinet tottikset. Koira toimi ihan hyvin, tosin loppua kohden huomasi selkeästi, että oli väsyneempi ja liikkeiden suorittaminen kävi vähä hitaalla.
Teimme myös muutaman lyhyen jäljen. Jäljet meni ihan ok.. tosin mamma ei tajunnut olla ruokkimatta koiraansa ja oli laittanut huonoja nameja maahan niin tarkkuus oli hävinnyt. Vauhtia oli ja jäljellä se pysyi. Onneksi itse oppii koko ajan lisää.. Tietää taas mitä lähtee tekemään tuon kanssa.

Hörökorva 


Komea noutaja


Moss pääsi myös suotuveneilemään. Eipä se siitä erityisesti pitänyt. Halusi vaan juosta ihmistem välillä veneessä, muuten sitä ei oikein innostanut tämä veneily.

Moss on nukkunut eilisestä asti hyvin sikeästi.

Melkein Uros


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti