Sivut


torstai 24. toukokuuta 2012

Haku ja Cujon kanssa tottista!

Tiistaina oltiin hakuilemassa. No oli aika kuuma ilma ja Moss vaikutti olevan hyvässä vireessä.
Ensimmäinen maali mies oli vasemmassa etukulmassa, johon lähdettiin hakemaan hajua. Sai hajun ja lähetin.. Lähti sekoilemaan ihan omaa. Hajua ei sitten ehkä saanut tai ehkä saikin, mutta niin pihalla se vaikutti olevan. Haettiin haju ihan 2 m päästä ja siirrettiin koiraa alueen puoliväliin, josta lähetin. Lähti taas sompailee omiaan.. Haettiin uudestaan haju siitä 2 m päästä ja uudestaan sama.. No nyt lähti vähän sivuun, mutta kiersi juosten maalimiehelle.

Toinen maalimies olikin alueen oikealla puolella laatikossa, tähän sai hajun suhteellisennopeasti ja etene välittömästi maalimiehen luokse. Hyvä suoritus.

Kolmasmaalimies olikin suhteellisen samanlainen, kun ensimmäinen. Haju haettiin kerran ihan läheltä, mutta Moss vain sekoili omiaan. Oli tavallaan kiinnostunut kadonnut. No todennäköisesti kuumuus tai joku vaikutti, koska ei se oikeasti niin pihalla ollut hommasta mitä antoi ymmärtää.. Toinen maalimies nousi kumminkin hyvin. Motivaatio ongelmaakin epäilen, koska sellaista ei ennenkään ole ollut ja selvästi nauttii maalimiehen luona olemisesta, koska sitä on vaikea saada sieltä pois.

Keskiviikko menikin ihanalla nurmikentällä tottistelemassa, jossa oli jonkinverran häiriöö. Treenit ei olleet pitkät. Taukojen kera n. 15min. Ja loppu palkaksi puistoon taas peuhaamaan. Moss ja Cujo leikkivät taas nätisti yhdessä. Antaa junnu-urosten nauttia toisten seurasta niin kauankun se on mahdollista.

Tänään jäljelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti