Sivut


maanantai 21. toukokuuta 2012

Treenit ja mummoilua maalla

Viime viikko menikin nopeasti. Kävimme tiistaina tottistelemassa espoossa vilkkaalla kentällä. Ne treenit olivat haastavat. Iso hiekkakenttä, jossa kentässä kiinni skeittiparkki ja kenttää kiertää lenkkipolut. Skeittaajia, mopoja ja juoksevia lenkkeiliöitä paljon, lisäksi kentällä oli n. 20 muuta koiraa. No harjoitustahan siitä tuli.



Moss oli jo ihan sekaisin uudesta paikasta, sitten muista koirista ja en meinannut saada siihen mitään yhteyttä. Asiaa "pahensi" muut koirat, jolle heitettiin palloa pitkin kenttää. Pallohullulle muita rakastavalla nuorelle urokselle pikkasen vaikea tilanne. No odotin vaan, että Moss katsoo minuun päin, heti kehu ja palkka. Näin se homma toimi jonkinverran. Vaihdoin palkan palloon niin jojan alkoi homma toimia. Kontaktia, jonkinnäköistä sauraamista, muutamat jäävät ja paikkamakuuta. Lopuksi otettiin avustajan kanssa vielä vauhtiluoksetulo kentän läpi. Onneksi tuli minun luokse! :D Kyllä tuossa potenttiaalia on, kunhan se vähän kasvaa ja saa kokemusta. (puhumattakaan, kun minä kehityn joskus ohjaajana)


Pentu se vielä on!

Juuri voitti!

Keskiviikko illasta ajettiin mummille maalle. Siellä Moss juoksi onnellisena ympäri pihaa koko neljäpäivää. Tehtiin muutamat pikatottikset, moss kävi uimassa joessa ja söi ruohoa.

Lauantaina tein jäljen. Virheistä oppineena jälki meni paljon paremmin. Nakkeja melkein joka askeleella, pituutta joku 70m (ei saanut pidempää) ja kaksi 90 asteen kulmaa ja alustana nurmikko/ sammal. Jälki lähti ihan okei, pientä sähläystä, eka kulma oli vaikea, annoin koiran itse ratkaista sen. Matka jatkui, puolessa välissä matkaa keskittyminen ja tarkkuus paranivat huomattavasti, vauhti hidastui myös. Hienoa työskentelyä ja viimeinen kulma meni täydellisesti. Vaikka näki lopussa häämöttävän luun niin jaksoi silti ajaa askeleet loppuun. Nyt vaan lisää jälkia tekemään!



Kuvia Koirasta, joka on oppinut poseeraamaan!

Tällä viikolla edessä 2 hakutreenit, cujon kanssa tottikset ja jälkitreenit porukassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti