Sivut


torstai 16. helmikuuta 2012

Treenia taas

Tänään päästiin taas treenailemaan Cujon kanssa. Meni tosi hienosti. Otettiin kentällä etäisyyttä (ehkä 70m), niin ei tarvinnut tehdä kontaktiharjoituksia vaan Moss pysyi vapaana minun luona tekemässä asioita. Edistytty siis ollaan.
 Ihanaa, että se teki kunnolla liikkeet, koska pystyi keskittymään niiden suorittamiseen. Voi, kun tuntuu hyvältä.. olin vähän epätoivoinen, että jos ei ollenkaan pysty keskittymään toisen koiran läsnäollessa tai pelkäsin sitä että siinä menee ikuisuus totuttaa. Mutta mitä, neljännellä kerralla onnistui näin hyvin. Tästä taas jatketaan.

Harjoiteltiin perus seuraamisia, käännöksiä, sivulle tuloa, jääviä, tänne tuloa ja "lelun jättämistä paikoilleen, temputus ja vapaa".

Lopuksi Moss pääsi juoksemaan puistoon puoleksi toista tunniksi. Kyllä se juoksi ja leikki iloisena. Jäänyt tällä viikolla vähemmälle liikunnalle niin teki tosi hyvää.

4 kommenttia:

  1. Ihana Cujo :-) Ihana Moss :-)

    VastaaPoista
  2. NMoikka! Muokkasin uutta lapskirjoitustani vähän, ja piti sanoo sulle et EHDOTTOMASTI TAHTOISIN NÄHDÄ SUA !!! :-) Pyysin Yilania ja Kristaakin sinne palveluskoiratapahtumaan, eivät luvanneet vielä varmuudella lähteä mutta ehkä! Huippua et nähdään ainakin siellä pentutapaamisessa, mut olis se kiva Irinankin sua nähdä, kun sää oot sentää sen ihminen ollut ensin, en usko et se on sua unohtanut, tai ainakin luulis et muistuu mieleen kkun näkevät sut ja Mossin :-)

    VastaaPoista
  3. Jess jess. No maaliskuu on kohta <3 Mun mielestä on huipuinta se, että Moss ja Irina näkee toisensa. ehkä ne vieläkin rakastaa toisiansa.. tai sitten ei, noista koirista ei aina tiedä :D

    Eiköhän me nähdä useampaan kertaan tässä vuosien varrella. Niin ja, että sä oikeasti niin kamalasti ole menettänyt siinä 2 kk aikana, se on kumminkin niin lyhyt aika ja teillä on niin paljon edessä.

    VastaaPoista
  4. Hih, joo :-)Varmasti rakastavat. Oot tehnyt niin hyvän pohjan Irinalle, et melkein rakastaa kyllä ihan kaikkia :-D Hassua. Miten mä varauduin siihen beussia hommatessa, että sosiaalielämä kuoleentuu :-D Irkku on kyllä vaan ihan yhtä sosiaalinen ja vielä sosiaalisempi tällä hetkellä kun Runokin toisten koirien seurassakin esimerkiksi.. ^^ Piti kirjoittaa jotain järkevää, mutta myöhä ja uni vie voiton..

    VastaaPoista