Sivut


torstai 23. helmikuuta 2012

Cujon ja Kiiran kanssa tottistelemassa ja ennen kaikkea puistossa riekkumassa!

No niin.. Oon jo pari päivää yrittänyt kirjoitella, mutta en ole saanut blogia toimimaan oikein.

Tiistaina käytiin treenailemassa läheisellä koululla Cujon ja Kiiran kanssa. Kivaa oli ja tarpeellista.
Meno matka taas yhtä katastrofia, koska Moss ei malta kävellä, kun muut on vierellä. Paremmin se kumminkin meni kun viime kävely. Juna matka meni täydellisesti!

Treenailtiin toistamiseen irti. Moss pysy luonani ja keskittyi taas paremmin, kun viimeksi. Otettiin seurauttamista jo 15m päästä Cujosta ja poika ei vilkassukkaan Cujoon. Hyvä Moss! Otettiin jonkin verran paikkamakua naama muiden leikkimisiin päin ja hyvin se pysy paikoillaan. Yhden kerran lähti treenin aikana pinkomaan täysiä muiden luokse.. alitajunta yllätti minut ja suustani pääsi kamala karjaisu. Kyllä se koira tuli nopeasti takaisin, tosin ei montaa metriä ehtinyt edetä ja ei yrittänyt uudestaan. Cujokin taisi vähän säpsähtää karjasuani..

Puistossa saatiin leikkiä rauhassa kolmistaan. Kyllä Kiira oli vähän kiinnostava neiti.. Kiira on sentään 7kk vanha belgi narttu. Leikit pysyi kauniina ja Moss yritti taas kaikensa kantaa keppejä meille.


Nyt ke ja to ollaan vaan oltu. Tietty treenailtu jotain pientä lenkeillä ja leikitty puistossa. On se kiva repiä patukkaa kilpaa. Hyvää liikuntaa myös minulle. Pitäisi muistaa leikkiä joka päivä kunnolla, varsinkin kun tuota yhtä ei siihen tarvi houkutella. Leikki on parasta treeniä.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, leikkiminen tosiaan on parasta treeniä! Irinakin on nyt vähän lämmennyt. Sillä oli joku jännitystaantuma leikissä silloin kun siitä motivoimisesta kirjoittelin. Nyt on kotonakin kanniskellut lelua pari kertaa ja lenkillä on ollut vaan Irina ja joku patukka mukana jota ollaan rieputettu, heitelty ja Irina jopa on hieman innostunut leikeistä! Jes :-)

    VastaaPoista
  2. Paljon vaan lisää leikkiä! Se parantaa niin paljon suhdetta ja lisää koiran itsetuntoa. (siis kun antaa sen voittaa)

    Meillä Moss saa lähes aina voittaa lelun itselleen. Tosin se ei ymmärrä, että miksi päästän irti.. sit se tulee heti tökkimään mua sen kanssa uudestaan.

    VastaaPoista