Sivut


tiistai 7. helmikuuta 2012

Häiriötreeniä Cujon kanssa

Heh, piti pitää vähän taukoa näistä koulutus jutuista, eipä oikeastaan mitään olla viikkoon tehtykkään... Lähdettiin kuitenkin tänään Cujon kanssa treenailee. Moss menee ihan sekaisin kaikista muista koirista, joten ollaankin treenin tarpeessa.

Alku meni siihen vaan, että palkkasin Mossia kun keskittyi muhun, eikä Cujoon. Homma lähti sitten käyntiin pikku hiljalleen, kun Moss ymmärsi, että on kannattavempaa työskennellä minun kanssa, kun yrittää päästä leikkimään Cujon kanssa.

Lopuksi saatiin ihan onnistuneita seurauttamisia jopa hyvin läheltä Cujoa, niin se treenaaminen alkaa toisen koiran kanssa. Tarkoituksena olisi päästä taas ensi viikolla Cujon kanssa treenaamaan ja toivottavasti mahdollisimman usein.

Lopuksi mentiin onnistuneiden treenien jälkeen puistoon riekkumaan. Koirat nautti ja saivat tavata kaiken näköistä ja kokoista kaveria. Hienosti meni ulkoilessa kaksi ja puoli tuntia.
Päästiin taas Mossin kanssa harjoittelemaan juna käyttäytymistä molempiin suuntiin.. Hurjat 5 min molempiin suuntiin. Pahintahan on se junaan nouseminen. (rako raiteen ja junan välissä, liukas se lattia osuus, sitten on heti ritiläporras ja sitten taas liukas junan lattia ja kaiken lisäksi koko ovi on kapea) Tälle kertaa Moss meni reippaasti junaan, viime kerralla, kun junamatkailusta oli kulunut jo aikaa niin vähä jännitti.

On tuo Moss hauskakin.. saatiin viimeinkin sohva olohuoneeseen.. Nyt, jos mie makaan siinä, niin Moss tulee nukkumaan minun päälle. Ei tarvi palella, sen verran tuo karva peitto lämmittää. On se vaan aika hellyyttävä, kun se oikein painautuu minuun kiinni ja sulkee silmänsä tyytyväisenä. Ihme sylikoira.

4 kommenttia:

  1. Voi ei, Moss kuulostaa ihan Awalta tuossa sylikoiran roolissa! :D Awa hyppää heti suoraa syliin ku makaa sohvalla ja siinä se päällä sitte köllöttellee :D Nää on kyllä melekosia sylikoiria! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana Moss<3 Hienosti Moss jaksaa keskittyä vaikka se varmasti sille onkin äärimmäisen hankalaa :) Toivon myös, että saadaan teistä treeniseuraa jatkossakin usein - etenkin kesällä kun on LÄMMIN!

    VastaaPoista
  3. Äärimmäisen hankalaa kylläkin, mutta harjoitus tekee mestarin. Treeniseura on aina hyväksi. Onneksi kevättä kohti mennään jo vauhdilla.

    VastaaPoista
  4. Ihana kirjoitus. :)
    Kun itsekin pääsisi Irinan kanssa Mossia ja Cujoa tapaamaan!

    VastaaPoista