Sivut


sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kurssilla

Huh, huh.. Kuinka rankkaa. Istuttu koko viikonloppu siellä kurssilla. Paljon on taas päässä uusia ajatuksia. Tästä ei ole tulossa helppo kurssi.. se on tietty hyvä, että saa kaiken oivaltaa itse ja tehdä sen eteen töitä. Oppii ja oppii varmasti. Tulee myös helpottamaan Mossin ja mun elämää, kun mamma oppii lukemaan ja helpottamaan koiran elämää ihan uudella tavalla.

Moss on tietty saanut olla koko viikonlopun mukana. Lauantaina oli vähän kierroksilla, mutta tänään on vaan nukkunut neljä tassua kohti taivasta ja tietty suoriutunut harjoituksista kiitettävästi. Taas mulle kerrottiin, että mulla on älykäs koira. Vaikka sen tiedän, niin en osaa hyödyntää sitä oikein.. tai lähinnä Moss osaa hyödyntää sitä  liikaa  (omistajan vajavaisuutta).. :D

No läksyä on paljon ja opittavaa vielä enemmän. Katsotaan missä pisteessä ollaan puolentoista vuoden päästä, kun saadaan kurssi päätökseen.

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä! Täytyy udella, että mikä kurssi kyseessä tällä kertaa?=)

    VastaaPoista
  2. No mulla alkoi vihdoin se ongelmakoirakouluttaja kurssi. Rankkaa. Vieläkin pää ihan täynnä ajatuksia.. ja ne vielä etsii sitä paikkaansa siellä pääkopassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh! Kuulostaa jännittävältä :) Tsemppiä kurssille!!

      Poista