Sivut


keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Tottista ja esteitä

Nyt ollaan sitten muutettu Vantaalle. Molemmat koirat ovat olleet täysin normaaleja ja ovat jääneet kiltisti uuteen kotiin. Tullessani kotiin molemmat heräilevät tyytyväisinä. Eivätpä ainakaan turhaan tressaa. Lähi koira puistossa on muutamat agi-esteet ja aidattu koulutuskenttä vieressä! Nyt päästään treenaamaan. Myös jälkipeltoja löytyy läheltä. Paikallinen koiraharrastys yhdistyskin toimiii alueella, joten nyt toivotaan, että päästään aktiivisiksi jäseniksi. Lajeina olivat kyllä toko ja agi, mutta toko voisi olla meidän laji, kun tukee hyvin vahvasti pk-puolta.

Maanantaina oltiin viimesissä tän vuotisissa pk-treeneissä tottiksen puolella. Hyvin meni, Moss oli erittäin aktiivinen ja haki sivulle ilman käskyä. Täysin oikeanlainen mielentila päällä. Moss toimi hienosti, hiukan meinasi olla liian edessä seuraamisessä, mutta sekin saatiin korjattua kaartelemalla. Nyt pitäisi hio vielä nopeutta jättävään istumiseen ja seisomiseen, kestoa maassa makaamiseen ja kontrollia koiraan, jotta voisin luottaa sen työskentelevän eikä karkaavan riekkumaan jonnekin. :D

Irenen ja Mossin kanssa otettiin esteharjoituksia. Meidän uudessa koirapuistossa oli agility esteitä, joten molemmille koirille treeniä. Hienosti molemmat menivät päänikorkuisella liukkaalla öö a-esteen tyylisellä esteellä. (mikä lie oikea nimi). Irene tykkäsi kovasti ja vaikka peräpää pääsikin alas tulossa hiekan putoamaan niin ei koira siitä säikähtänyt. Hieno tyttö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti