Sivut


keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Tottelevaisuutta

Tällä kertaa kuvasimme mun ja Mossin suorituksia, jotta näkisin itse missä mennään. Ihan hyvältähän se näytti. Täyskäännöstä täytyy vielä hioa, mutta eihän siitä ole kun muutama viikko, kun tehtiin koko juttu ensimmäisen kerran. Moss käyttäytyi todella hienosti. Linkkia laitan tietty heti videoista, kun saan ne vaan käsiini.. No videoissa ei näy kun hahmot, kun oli niin pimeetä. Otettiin seuraamista, jääviä liikkeitä, käännöksiä ja vahvistettiin jäävissä liikkeissa paikalla oloa, vaikka liikkuisin mihin.  Käytönnässä kiersin koiraa ympäri.

Irene painaa jo 14 Kg ja riemuitsee elämästään. Hirvee ärinä ja purina, kun koirat leikkivät keskenään. Irene osaa jo hienosti odottaa ruokaa ja ovella ulos pääsyä. Voin kertoa, että tämän malttamattoman lapsen mielestä ei ole yhtään mukavaa odottaa, mutta se odottaa ja napittaa vielä silmiin, jotta sais nopeasti sen ruuan. On kyllä niin helppo motivoida ruualla ja tykkää leikkiä räteillä, joten tulevaisuudessa varmasti palkkautuu leikittämisestä. Irene on myös päässyt lasten paijattavaksi, hyvin se osasi käyttäytyä.

Jäljelle yritetään sunnuntaina taas mennä, jos kiireiltämme ehditään. Molempian on hyvä päästä jäljestämään ja saamaan kokemusta ennen lumia. Molemmat ovat saaneet nyt matokuurin ja ensi viikolla haetaan rokotukset.

Lisätty linkkeihin, linkki meidän kuviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti