Sivut


maanantai 21. marraskuuta 2011

Treenejä

Oltiin viime viikon torstaina Mossin kanssa treenamassa häiriökoiran kanssa. Otettiin perusseuraamista ja paikalla makua. Lähinnä yritettiin opettaa välin pitämättömyyttä toiseen koiraan, kun Herra yleensä vetää kovasti kohti ja haluaa leikkiä. Nyt harjoitukset sujuivat hyvin, mentiin koko ajan löysällä hihnalla ja hyvällä kontaktilla. Ha, toimisipa yhtä hyvin aina lenkilläkin, joten en tiedä oliko harjoitus harjoituksena hyvä vai ei, koska ei päästy harjoitelemaan sitä "ongelmaa". Toisaalta sain itseeni uskoa, että Moss osaa kyllä ja pystyy olemaan innostumatta toisesta koirasta.

Tänään vuorostaa oli toiset treenit. Otettiin vaan yksi kierros, jossa harjoiteltiin seuraamista pallo kainolossa, jotta saataisiin kontaktia ja enemmän innokkuutta liikkeisiin, jonka kautta saataisiin kestävyyttä. Pari kertaa tipahti pallo päähän, mutta pian oppi nappaamaan sen ilmasta. Koirasta näkee miten se nauttii leikkimisestä.
Ikävä kyllä meidän tottistreenin vetäjä lopettaa ohjaamisen, koska keskittyy omiin koiriinsa enemmän. Onnea hänelle ja menestystä koiriensa kanssa! No me saadaan keväälle sitten uusi ryhmä, saa nähdä miten käy.


Huomenna taas treenaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti