Sivut


perjantai 4. marraskuuta 2011

Talin kentällä

Onko parempaa tapaa viettää perjantai ilta, kun treenaa koiran kanssa kunnon kentällä. Otettiin kentästä kaikki hyöty irti. Otettiin neljä kierrosta kentällä.

 Eka harjoiteltiin seuraamista ja käännöksiä. Seuraaminen oli huomattavasti vaikeampaa tänään, kun keskiviikkona. Keskittyminen meinas Mossilta kadota, kun tuuli pyöritti lehtiä, puskista kuului ääniä ja hajuja olisi ollut paljon. Kyllä se siitä sitten luonnistui. Moss tuli jopa kentältä nätisti autolle... ei tarvinnut raahta koiraa pois kentältä..

Toinen kierros oli jääviä liikkeitä, ne onnistuivat hyvin.. oli vähän vaikeuksia seisomaan jäämisen kanssa, meni isumaan koko ajan. Otettiin sitten silleen, että mä peruuttelen ja moss tulee mun edessä, kun kerran onnistui jäämään seisomaan niin sitten onnistui seuraamisen yhteydessäkin. Taas vahvistelin asennossa pysymistä, liikkumalla koiran eripuolilla.

Kolmannella kierroksella otetttiin narupallon kanssa harjoituksia.. Koiran oli tarkoitus irroittaa pallo käskystä ja suorittaa liike, jonka jälkeen vapauttaisin koiran ja se sais taas leikkiä pallolla.. No tää oli vasta toinen kerta tätä harjoitusta niin meni ihan ok. Koira ei lähtenyt pakoon ja toi pallon mulle ja teki liikeet, mutta ei vielä ole valmis seuraamiseen. Ei halua irrota niin kaus pallosta.

Neljäs kierros menikin muutamalla toistolla A-esteellä. Moss juoksee hienosto A-esteen läpi ilman hyppyjä.. Meinaa vaan innostua niin paljon, että hyvä kun saa koiran lopettamaan. Loppu aika leikittiin oikein kunnolla. Pääsi vahvistamaan koiran itsetuntoa ja saalista.Oli hyvät treenit minulle ja koiralle.

Irenekin pääsi kentällä harjoittelemaan. Hienosti meni tottikset neidiltä. Otetiin istumisia, maahan menoja ja seuraamista imuttamalla, hyvä että sormet on vielä tallella. Lopuksi vielä leikittiin rättileikkejä.
Voin taas olla neitiin tyytyväinen, ei ole pissoja eikä kakkoja tullut viikkoon sisään. Niin se rakko kehittyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti