Sivut


sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Hakuilua pitkästä aikaa

Jess, vihdoinkin pääsimme haku metsään kiireiltämme. Sää oli sateinen ja synkkä, mutta se ei treenejä haitannut. Moss otti kolme maalimiestä. Haettiin tuttuun tuuliin hajuhaulla ja kun haku oli niin hinattiin kauemmaksi ja lähetys. Homma suijui ihan hyvin.
Eka maalimies oli silleen, että Moss oletti, että se on ensimmäisen kuusen takana ja juoksi lähettäessä sinne ja oli ihan hämillään, kun siellä ei ollut ketään. Loppujen lopuksi, sitten löysi katsellaan maalimiehen. Mutta kiltisti meni maahan. Seuraava onnistui jo paljon paremmin ja kolmas oli täydellinen. Seuraavaksi vaan yritetään päästä lähetykseen keskilinjalle asti.  Hyvä hakukoira siitä tulee, jos saadaan hallinta kuntoon.

Seuraavaksi peuhattiin metsässä kavereiden kanssa ja oli kivaa. Hausta ja metsästä suoraan kurssille lepäämään. No Moss omaan tapaansa otti rennosti ja kävi hieno varaisesti pussailemassa kaikki. Sain vihdoinkin päätökseen Koiran koulutusohjaaja koulutuksen ja tänään sitten oli valmistujaispäivä. Puolen vuoden työpalkittiin.

Irene pikku neiti lähti takaisin Susannan hoiviin. Oli ihanaa päästä hoitamaan pikkuista. Kiitos Susannalle tästä tilaisuudesta. Nautimme täysin näistä 9 viikosta. Toivottavasti Irene löytää sen oman hyvän kodin pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti