Sivut


tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulu, sun muuta

Luulin, että joulusta tulisi katastrofi..moss ja kuusi... moss ja 10kk vanha lapsi.. Mutta yllätyksekseni Moss käyttäytyi todella hyvin. Kuusi pysyi pystyssä ja sitä käytiin vain haistelemassa ja sen alla oli hyvä nukkua. Myös Mossille täysin vieras asia kun lapset meni hyvin. Moss oli kamalan kiinnostunut, kun päästin haistelemaan niin olisi vaan halunnut nuolla naaman.. Tyytyi nuolemaan kädet.. Ja vaikka vauva innostui hakkaamaan Mossin kuonoa ja nauramaan, kun Moss nuoli niitä, niin Moss vaan nuoli käsiä häntä heiluan. Huomaa, että on hyvät hermot ja perhekoiran ainesta!
Moss osasi hienosti käyttäytyä myös taksimatkan kotiin. Hyppäsi takaluukkuun, kävi nukkumaan ja tuli vasta käskystä sieltä ulos. Olin ylpeä!


Joulupäivänä oltiin taas kylässä ja kyllähän tuo koira sielläkin osasi käyttäytyä. Sai jopa ensimmäisen lahjansa.. Jonkinlaisen köyden pallon kanssa.. Pallo ei kauaa kestänyt ja Moss repi sen palasiksi pian. Onneksi köydestä on riemua yhtä paljon.

Tapanina oltiin kylässä.. Myrsky riehui ja kaatui puita, mutta ei se meitä haitannut. Moss sai juosta pihalla vapaana ja nauttia olostaan pihan vartijana. Taisi olla kivaa. Keli oli erittäin jouluinen, kuten kuvista näkyy.

Leikki maistuu

POSE

Puu katunut, mutta se ei menoa haittaa

Peitsaus

Tänään oli Mossin kaveri kylässä. Kyllä oli koirilla mukavaa, kun ei oltu pitkään aikaan nähty. Leikki maistui ja hampaat irvessä leikittiin. Sais koirapuistossakin kerrankin juosta. Tässä todisteena yritettiin ottaa sisällä kaverikuvia.. :D

Coco ja Moss painivat

Moss ja Coco poseevat

Vähä on väkinäistä tää kuvaaminen

Muuten ollaan puuhailtu koiran kanssa ihan perustottista päivisin. Kerrankin sain harjoitella rauhassa luoksetulon loppuasentoa ja uskalsin, sitten ottaa seuraamisesta maahan menon, josta ekaa kertaa luokse kutsun. Se onnistui.. Moss ei ole aikasemmin tajunnut, mitä se tänne tarkoittaa, jos hänen pitää makaa maassa, mutta nyt räjähti eteeni istumaan. :) Aikasemmin vaan katsanut hassuna, että pitääkö tästä nousta. Luokse tulo, kyllä onnistunut, jos joku pitää kiinni. Mutta hyvä näin. Treenaillaan tässä pikkasen itseksemme ja toivotaan, että pian alkaisi jotain ohjattua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti