Sivut


tiistai 4. lokakuuta 2011

Tottista ja Irene!

Mossin kanssa oltiin eilen tottistelemassa. Hyvinhän se meni.. Herra oli taas sellasella päällä, että en istu enkä makaa enkä odota.. Mutta seuraaminen kyllä kelpasi ja Herra olisi seurannut, vaikka maailman ääriin. 

Vaikka yritin pitää taukoa ja kuinka vapautin koiran, niin se änki sivulle ja tarjosi seuraamista..  Kumma koira. No tulipa ainakin harjoiteltua seuraamista eri tempoissa ja käännöksiä. Erittäin hyvä treeni kerta.

Irene vuorostaan täytti tänään jo 11 viikkoa ja ensi viikosta olisi tarkoitus mennä ottamaan ensimmäinen rokotus.  Painoakin oli aamulla jo hurjat 10.3 Kg, hyvin kasvaa, vaikka Mossin kanssa rehaakin paljon. Irene on reipastunut ihan kamalasti, alkaa luottamaan muhun ja on vissiin "kotiutunut". Kulkee häntä pystyssä ja heiluen pitkin maailmaa. Kaupunkikaan ei pelota, vaikka siihen sai tutustua ilman Mossia. Aikamoinen neiti.. ja kyllä taistelee ja syö. Sais pian löytää sen oikean kotinsa, niin ei leimautuis niin paljon muhun ja Mossiin.  Osaa jo istua käskystä.. maahan menokin on jo lähellä.

Irene edestä


Irene 11vk



Tänään oltiin koirien kanssa metsä lenkillä. Irenekin jaksoi hienosti koko matkan. Koirat sinkoilivat ympäri metsää.. Mitä isompi edellä sitä pienempi perässä! Päätäntä menoa. Jos Moss ei juossut Irenestä tarpeeksi, niin Irene tuli hyppimään Mossin päälle ja kaulaan.. melkein ylikin. ja meno jatku.


Kotiin tulteassa koirat saivat  vkl pyydetyn hirven lihaisan reisiluun. Sitä nyt järsitään ties kuinka kauan.  Piti kyllä laittaa Moss syömää luuta eri huoneiseen, että ei edes synny mitään tappelua.

Moss ja Irene yhdessä luulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti