Sivut


tiistai 18. lokakuuta 2011

Moss 10kk ja Irene 3kk

Nyt on lapset täyttäneet kuukausia.  Irene kasvaa ja Moss leikkii idioottia.. näin kiltisti sanottuna.

Mossin kanssa oltiin maanantaina juoksemassa, sai poika purkaa energiaa ja Irene harjoitella yksinoloa. Moss juoksee nätisti tasaista vauhtia ja ohitukset sujuu hyvin.

Mossin kanssa oltiin tänään harjoittelemassa hyppytekniikka. Ensimmäisellä kerralla otettiin 20cm korkeata estettä. Tarkoitus oli hypätä se oikealla tekniikalla. Päästin ennen ekaa hyppyä Mossin irti, kiersi esteen ja lähti pakoon. Ei antanut kiinni. Mitä ihmeen käytöstä!! No sain pojan kiinni, jonkin ajan kuluttua.. laitoin autoon. Otettiin liinassa eka kieros uudestaan, parin toiston jälkeen hyppäs hyvin, ei kiertänyt. Toinen kierros oli esteellä missä oli sellainen v-muotoinen kuvio ennen estettä, johon oli tarkoitus hypätä ja siitä sitten hypätä este (20cm). Se meni hyvin. Piti vaan olla tarkkana, että ei lähetä yhtään vinossa.

Irene kasvaa ja kehittyy. Tänään tuli ikää 13viikkoa eli 3kk. Painoa on 12.4 Kg. Sisäsiisteys todella hyvällä mallilla. Ja istua osaa käskystä. :) maahan menossa tarvii vielä vähän ohjata.  Tässä kuva kauniista neidosta. (ei osannu päättää kumman laittaa)

Irene 3 kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti