Sivut


lauantai 8. lokakuuta 2011

Lauantai puuhailuja.

Eilen oltiin taas tottistelemassa  ja otettiin Mossin kanssa jääviä liikeitä ja eteen tuloa. Jäävät liikkeet poika suoritti täydellisesti.. Jäi odottamaan, vaikka kävelin aika kauas, josta palasin koiran vierelle. Pysyi loppuun asti oikeassa asennossa ja otti oiken asennon nopeasti.. Pysähtyi jopa seisomaan, kun seinään, käskystä. :) Edessä istuminen on vaikeaa. Nyt olleen edetty jo siihen, että se istuu vapaaehtoisesti mun eteen (ennen ei saanu istumaan mitenkään), mutta on ihan vinossa, mutta tätä  pitää harjoitella.

Irene pääsi taas pyöritettäväksi. Moni olisi halunnut viedä kotiin. Kehuivat  kuinka se on kasvanu parissa viikossa ja saanut lihasta.. :D Ehkä se on saanut lihasta, kun se Mossin kanssa pyörii niin paljon.

Tänään oltiin aamusta hakuilemassa.  Irene oli alueen tallaajana ja juoksenteli ympäri metsää innoissaan, yritti käydä pussailemassa kaikkia. Sanoivat rohkeaksi pennuksi, vaikka piti vähän haukkua ja jännittää puskassa rymyäviä ihmisiä ennenkun tajusi "Hei, noi on tuttuja.. PUSUJA". Hölmö pentu.

Mossilla on ollut melkein kolmen viikon hakuilu tauko. Ensimmäistä ukkosta ei meinannut saada hajua ollenkaan. Löysi kumminkin meni maahan ja sai palkan. Toisenkin kanssa pyörittiin ukon edessä, kunnes löysäsin liinaa ja Moss etene suoraan maalimiehelle. Tuntui, että se olisi koko ajan tiennyt missä se on, mutta haahuili, koska ei tiennyt mitä sen pitää tehdä, ennen kun löysisin liinaa. Mun vika.
Kolmas ukko meni sitten taas hyvin. Sai hajun kauempaa ja juoksi maalimiehen luokse ja meni hienosti maahan. Tästä on hyvä jatkaa.

Käytiin treenien jälkeen leikkimässä rajasaaressa. Moss sai leikkiä, uida ja juosta puoltoista tuntia ja väsymisen merkkejä ei näkynyt missään.. ei edes kieli roikkunut. No sai purka enenrgiaa edes jonkin verran ja Irene sai levätä autossa. :)  Tästä on hyvä jatkaa iltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti