Sivut


lauantai 5. tammikuuta 2013

Lomailua!

Ollaan koko perhe oltu lomalla. Moss on saanut lenkkeillä joka päivä pitkiä lenkkejä vapaana ja sen huomaa. Koira on niin väsynyt, koska liikutaan paljon ja  ihmiset on koko ajan kotona. Moss näyttää helpottuneelta, kun lähdetään kauppaan. Varmasti ajattelee, että  vihdoin saan nukkua rauhassa yksin kotona!

Ollaan käyty kerran vetämässä  ahkiota ja 2 kertaa kicksparkia. Mahtava vehje, jos olisi rahaa ostaisin sellaisen heti. Moss on luonnon lahjakkuus kicksparkin vedossa, no se nauttii siitä.

Moss on myös päässyt leikkimään kavereiden kanssa. Ollaan nähty Aadaa, Taikaa ja uutta tuttavuutta islanninlammaskoiraa. Hyvin Moss tulee juttuun ainakin pienempien urosten kanssa ja ei ärsyynny ollenkaan vaikka ne hyppisi selkään. Kyllä tuo koira kaipaa koira seuraa.

Tänään oli ilmaisu treenit aamusta. No ne meni aika huonosti aluksi. Maalimiehet olivat auratun alueen molemmin puolin lakanoihin piiloutuneena (kasvot näkyi) lumi kasoihin. Ekalla maalimiehellä Moss oli ihan kujalla, että mitä pitää tehdä ja sai hajun pallosta, joten koska pallo oli vaan lakanan alla, Moss pääsi varastamaan pallon maalimieheltä ja nostettiin eka ukko ylös.NO seuraavaa yrittämään..
Eteni hienosti maalimiehelle, ja koska pääsi varastaa edellisellä pallon niin kokeile samaa, ennenkuin otti rullan suuhun ja toi sen minulle.
Kolmas meni  hyvin.
Neljännellä otti rullan ja lähti juoksemaan maalimiestä ympäri, kunnes toi sen minulle. Eli neljäskin meni vähän penkin alle.
NO viimeinen maalimies menikin täydellisesti, joten tuli hyvä päätös!

Ihme treenit!

Huomenna mennään treenailemaan kaikkea omaa ja maanantaina tarkoitus mennä Cujon ja omistajan kanssa kicksparkia vetämään. Siitä tulee hauskaa!

Ilmoitin myös Mossin ja minut 8 kertaa kestävälle  BH-kurssille. Jos saataisiin paikkamakuu + hallinta kentälle tultaessa + kaupunkiosuuden odottaminen kuntoon, niin pääsis suorittamaan BH-kokeen keväällä. :P No katsoo.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti