Sivut


sunnuntai 26. elokuuta 2012

Sunnuntai puuhailut

Elikkä tänään ollaan puuhailtu urakalla. Perjantain ja lauantain koira jäi pois minun huomiostani, koska olin pe koulussa ja illan töissä, myös lauantaina tein töitä yli 12 h. Moss kärsi ehkä hiukan tekemisen puutteesta, vaikka mieheni sen kanssa vietti molemmat päivät.

Tänään aloitettiin aamu pyöräilemällä puolen tunnin lenkki. Alkaa sujumaan todella hyvin. Moss osaa juosta oikeassa paikassa ja alkaa ymmärtää, että tarpeet tehdään silloin, kun minä annan siihen mahdollisuuden eikä silloin, kun herra itse päättää vetää ojaan. :)

Jatkettiin päivää kummitädin vierailulle, josta lähdimme haku-treeneihin.

Hakutreenit kolmen ihmisen voimin ja kuuma oli.

Otettiin lyhyt alue, josta Moss etsi 4 maalimiestä kaikista kulmista. Loistavasti kaikki valmiita ja 50 metrissä. Työskenteli hyvin, palasi luokseni hyvin.. Veto hiukan hiipui kuumuuden takia, mutta loistavat treenit.

Käytin koiran uimassa treenikaverin 3 bortsun kanssa. Hyvin meni, vaikka yksi joutui autoon, kun suojeli perheen pentua.. Kukaan muu ei saanut leikkiä sen kanssa, joten Moss ja 2 bortsua jatkoivat uimista ja leikkimistä.

Suunattiin vielä automme läheisin koulun hiekkakentälle, jossa otin paikkamakuuta peilen kanssa. Toimii. Koska pääsin korjaamaan nopeasti, monesti jopa ennenkuin koira ehti nousta.
Lisäksi seurautin ja otin muutamat luokse tulot. Hyvät treenit ja muistin taas kuinka helppoa kouluttaminen on naksuttimen kanssa. Naksutin jäi  pois, kun siirryin lelupalkkaan, mutta nyt opetan sen lelupalkkaan. On se helppoa.

Vauhti sunnuntai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti