Sivut


maanantai 13. elokuuta 2012

Hakuilua ja Mummuilua!

Torstaina oltiin hakumetsässä. LOISTOVAT harjoitukset. Otettiin 3 maalimiestä, jotka kaikki olivat umpipiiloissa ja ei mitään apuja. Mossin eka kerta, kun kaikki valmiina eikä apuja.
Ekana oli oikea etukulma, jossa maalimies oli eräänlaisessä kaapissa. Suora, nopea pisto, jossa koira vähän harhaili alueen ulkopuolella, mutta pian löysi maalimiehen ja kävi maaten. :)



Toka maalimies alueen keskellä vasemmalla puolella. Piilona laudoista rakennettu suoja. Koira lähti hyvin, pyshtyi keskenmatkan, mutta jatkoi vauhdilla ja suoraan maalimiehelle. loistavasti taas maahan.

Kolmasmaalimies oikealla  10 m ennen takakulmaa. Lähetin aika keskeltä, jotta koira tekesi pienen laatikon. Työskenteli hiukan taakse päin tarkistamattoman alueen, mutta palasi hienosti sieltä ja maalimiehelle. Maalimies oli  laatikossa, joka suojattu monilla maastonvärisillä verkoilla.

Olin niin ylpeä Mossista. :) Nyt vaan ilmaisua kuntoon niin koira on valmis :D no EI. :)

Kahdelta ekalta maalimieheltä otettiin luoksetulot, jotka sujuivat hienosti. Vikalle mentiin porukalla palkkaamaan.

Meillä oli myös hoidossa vanhempien villakoira Bambi. Elo sujui oikein mukavasti, kun Bambi rentoutui Mossin seurassa.


"Tänne"

"Sivu"

VKL vietettiin Mummin luona maalla. Jossa joka päivä otettiin rullailmaisu harjoituksia. Ekat treenit olivat vähän vaikeita, mutta nukutut yöt auttoivat koiraa hahmottamaan harjoitusta ja sunnuntain harjoitukset sujuivat mallikkaasti. Joka päivä otettiin vaan 3 toistoa. Tätä nyt tahkotaan niin saadaan ensikesänä tämä maastoon.

Tottista otettiin kanssa. Lähinnä ihan helppojajuttuja, jotta koira malttaisi keskittyä johonkin muuhun, kun päättömänä juoksenteluun.


"Pujo"

"Pujo"

"Seuraa"

Sunnuntaina lähdettiin uittamaan koiraa 3km päähän pyörillä. Uskomaton tuo koiran kunto. Koko vkl juossut ympäri pihaa, mutta silti halusi juosta täyttävauhtia, koska ymmärsi, että ollaan menossa uimaan.
Siellä se joessa ui ja nautti elämästään, kunnes poljettiin takaisin. Virtaa edelleen sata ja 1.5 km kilpailtiin koiran kanssa kumpi menee kovempaa.. Tasapeli tuli. Loppu matka sitten pakko veryttelynä hidasta peitsiä.

Tänään esineruutu!

3 kommenttia:

  1. Huippu kuulla ja nähdä et siellä sujuu kaikki niin hyvin! Rebecca muutes, millanen tuo Moss on oikeestaan ollut nyt murrosikäisenä? Meillä niin murkku puskee korvista jo ulos!! :-D Ja tuo kun Moss terve ja kuntokin on taivaissa, ei muutaku AD-kokeeseen tähdäten!! Mie ajattelin Irenen kanssa KOKEILLA suorittaa esimerkiks reilun vuoden päästä!

    VastaaPoista
  2. Mossin pahin murkkuikä/uhma oli öö silloin, kun se täytti 7kk.. Luulin, silloin että musta ei oo tähän, kun ei se kuunnellu millään ja teki ihan omiaan, oli ihan kamala.

    Nyt sillä ei oikeastaan ole ollut murkkuikää.. Ainoa mikä sillä on niin tuo, että ei aina anna kiinni, jos on kiva tilanne. Mutta, kun sekään ei ole läheskäään aina. Mutta kyllä se murkku ikä tuolta varmaankin vielä tulee, kun se puolustus tuolta herää.

    Jotain murkkuiluun liittyvää on tietysti välillä ollut talven mittaan, kuten mörköilyä ja koira on herkempi kaikelle.. (kuten äänet)Lähinnä näkynyt pinenenä epävarmuutena tutuissa tilanteissa. Mutta nyt kesän ollu oikein ihana ja teki se 3 viikon taukokin hyvää. Ei silloin leikitty, ei treenattu ollenkaan mitään, oltiin sylikkäin ja lenkeiltiin :)

    AD-kokeita ei eteläsuomessa enään järjestetä.. taisi olla vaan Kemissä sun muualla tänä vuonna, joten meilläkin menee ensikevääseen tuo koe. :)

    Laita Wilma sp tai jotain muuta, jos haluut tarkemmin kysyä jostain.

    VastaaPoista
  3. Kiitti vastauksesta! Joo mä voin sit laittaa tarkemmin jos tulee jotakin :-)

    VastaaPoista