Sivut


lauantai 3. maaliskuuta 2012

Treeniä kotinurkilla

Tällä kertaa oltiin Cujon kanssa treenailemassa täällä meilläpäin. Löydettiin hyvä kenttä, joka oli tasainen ja jota mukavasti suojasi melkein joka suunnalta lumivallit.

Moss pysyi hallinnassa, vaikka vähän tahtoi katsella alkuun Cujon puuhailuja. Huima kehitys tapahtunut, kyllä se viikoittainen harjoittelu auttaa. Toivo elää.
Tällä kertaa keskityttiin edessä istumiseen ja paikkamakuuseen. Paikkamakuu meni todella hyvin, vieläkun saisi aikaa pidennettyä minuutista reilusti ylöspäin. Edessä istuminen meni vaihtelevasti, mutta onneksi lopetettiin onnistuneeseen suoritukseen superpalkkauksella.

Oli ihana ilma.. Lämmin ja aurinko paistoi. Saisi olla vaan vähemmän liukasta. Koirakin liukastelee välillä aika hurjan näköisesti, kun joka puolella on jäätä.

Ihanat riekkumiset puistossa taas. Pojat malttoivat leikkiä rauhassa ja myös puuhailla omiaan. Oli puistossa myös nuori saku uros, jonka omistaja kummastutti meitä molempia. Oli hiukan kova tapa käsitellä koiraa, josta paistoi epävarmuus.
Mukavaa oli, kohta on kevät ja pääsee kunnolla treenaamaan. Saa nähdä mihin sitä kesällä päätyy.

Tänään olisi tarkoitus ottaa vielä lyhyt noutokapulan pito treeni. Keskitytään tänään näihin ylitsepääsemöttömiltä tuntuviin asioihin. ;D

Hakuharkatkin alkavat nyt ensiviikonloppuna. Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti