Sivut


sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Treeniä ja haku kauden avaus

Lauantaina treenailtiin kentällä tottista Cujon kanssa. Moss keskittyi todella hyvin. Kamalan iso muutos parissa kuukaudessa. Oli sillä muutenkin oikea vire. Teki iloisesti asiat ja keskittyi!

Viikolla tehtiin läpimurto noutokapulan kanssa. Ongelmana on ollut se, että ei osaa pitää kapulaa suussa ja istua. :D mutta nyt, se teki sen. Sen näki, miten se vaan loksahti sen päähän yhtäkkiä. Nyt joka päivä yksi tai pari toistoa niin koko nouto on valmis loppuasentoa myöten! Valmis ja valmis.. mutta kokonainen liike ainakin.

Tänään hakukausi alkoi.. Piti olla ilmaisu treeni, mutta koska Moss ei ole ottanut ennen ilmaisuja niin haettiin pari hajuhakua. Paikana oli vaan parkkipaikka, missä kaikennäköistä rojua. No eka mies saatiin oikein hyvin.. Koira sai hajun läheltä, siirryttiin kauemaksi ja koira halusi maalimiehen luokse. Lähetys onnistui. (eka maalimies konttien välissä). Toinen maalimies meni sitten vähän pipariksi. Koira sai hajun aika kaukaa, joten päätin lähettää sen sieltä, mutta Moss päätti juoksta kentälle pelleilemään. No tulihan se sieltä takaisin, joten haettiin sitten aivan läheltä haju ja onnistunut lähetys. (maalimies tukkikasan takana) No ihmeen hyvinhän se meni, koska viimeksi otettu hakua joulukuun alussa ja metsässä. Nyt paikkana parkkipaikka, että saa se koira olla vähän hukassakin. Ensi viikolla päästään treenaamaan raunioradalle etsintää! Tää viikonloppu siis oli hyvää treeniä tulevaa viikonloppua ajatellen.

Iltapäivästä käytiin juoksemassa pitkästä aikaa rajasaaressa. Moss nautti vapaudesta ja tilasta. Kaikki koirat olivat sen kavereita ja koiria oli paljon. Ihanaa nähdä yli 20 koiraa sulassa sovussa. Hyvä, että koira ei painanut menemään jäätäpitkin jonkun kaukana olevan koiran perään. Rajasaaressahan ei ole aitoja, koska on merta ympärillä, mutta talvelle meri on jäässä, joten saaresta pääsee helposti juoksemaan mihin haluaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti