Sivut


sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Rauniolla ja koulutuksessa

Lauantaina oltiin rauniolla treenailemassa. Otettiin 3 maalimiestä ja Moss haki kaikki ihan hyvin. Ensimmäinen oli traktorin renkaan sisällä ja toinen löytyi roskiksesta. Nämä menivät loistavasti. Viimeiseksi jäi "teletappi", jota Moss viimeksi vierasti. No tällä kertaa käveli ohi, sai selkeästi hajun, mutta jatkoi muina miehinä ainakin 100m kauemmaksi.. Aattelin, että nyt se lähti.. Hetken se siellä pyöri ja tuli hitaasti takasin ja just ja just uskaltautui putkeen sisään..  Söi nopeasti, mutta ei jäänyt kyllä leikkimään sinne sisälle. Hyvä, että haki rohkeutta ja tuli itse takaisin. Sai se sitten kunnon palkat ulkopuolella. Sinänsä vähän huono, että "pelottava" kohde jäi viimeiseksi.

Tänään olin kuuntelemassa Susanna Korrin koulutusta. Oli antoisat 7 tuntia. Kirjoitin paljon ylös ja opin paljon kaikkea uutta. Nyt on taas hyvä jatkaa treenaamista, koska sain juuri meille sopivia vinkkejä todella paljon. Harmikseni olin ilmoittautunut niin myöhään koulutukseen, että en päässyt esimerkki koiraksi, mutta oppia tuli silti.

Jess, käytiin Cujon kanssa treenailemassa. Hyvät treenit. Koira toimi loistavasti, saatto olla tuo koko päivän autossa istuminen motivoinut ja energiaa riitti. Otettiin taas vähän kaikkea ja kokeiltiin uusia oppejakin, jotta saataisiin nopeampi istumaan meno. Katsotaan alkaako tuottamaan tulosta.  Lopuksi otettiin pitkällä matkalla luoksetuloja, sillä tavalla, että yksi piti koiraa ja sitä innostettiin, kyllä muutes lähti. Toistoja otettiin 4 ja Moss jopa seurasi takaisin vapaaehtoisesti kaikilla kerroilla. (siis kiinni pitäjän) Yhden kerran, kun tajusi, että se otetaan kiinni niin lähti taas näyttämään mulle keskisormea, mutta kun taas käskin sen kovemmin maahan niin tottelihan se.
Hyvät treenit kyllä.

Loppuvirta kulutettiinkin koirapuistossa, jossa oli jälleen kerran mukavaa riekkua siis kiusata muita ihmisiä kepillä niin kauan, kun ne heittää sen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti