Sivut


sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

H- ja I-pentueen tapaaminen Juvalla

Vietettiin Launatai Juvalla erämajassa koiramaisissa merkeissä. Oli H-penneleiden toinen pentutapaaminen ja I-penneleiden ensimmäinen. Koiria oli paikalla aika hyvin.

Päivä eteni oikein hyvissä merkeissä. Oli ruokaa ja kokeneita kouluttajia ja uusia ihmisiä. Otettiin viettitreeniä Anteron avustuksella koirille, lisäksi otettiin näyttely- ja käsittelyharjoituksia, yhteisampumista, vähän tottista ja I-pennelit tietysti sai riekkua keskenään.
Erittäin hyvä päivä.

Laitoin kuvia Picasa-verkkoalbumiin ja  laitan parit kuvat Mossista tännekin.

Moss jaksoi hyvin koko päivän.. Väsyi hiukan iltaa kohden, mutta hyvin jaksoi Anteron kanssa leikkiä!





Minun tappaja!








 Torstai iltana minulle kotiutuivat kaksi n. 1- vuotiasta rottatyttöä. Nimesin ne siskojeni mukaan Annaksi ja Miraksi. Anna ja Mira ovat kotiutuneet oikein hyvin. Anna on kovin vilkas ja utelias, joka kiipeilee ja tulee syliin hakemaan herkkuja. Anna muutenkin vipeltää häkin ulkopuolella ainakun vaan antaa. Se jopa menee aina Mossia nuuhkimaan, kun Moss menee häkille ihmettelemään. Mira on hiukan ujompi vielä. Se ei oikein uskalla poistua häkistään. Uteliaisuus voittaa ja uskaltaa hakea herkkuja häkin ovelta, mutta häviää siitä nopeasti. Mira myös onnistuu aina nappamaan kädestäni kaikki herkut, ennenkun saan sen houkuteltua ulos häkistä! :D
Hauskoja kavereita.
Moss suhtautuu melko hyvin rottiin. Käy nuuhkimassa häkkiä ja katselee ihmeissään.. Yritti se pari kertaa haukkumalla komentaa rottia leikkimään kanssansa.. Hölmö koira.

Anna

Anna 

Mira iskee silmää

Mira 

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä ihan kiva päivä! Hei saanko ottaa noita kuvia mitä oot ottanu musta ja awasta? :)

    VastaaPoista
  2. Saat käyttää ihan vapaasti mun puolesta! Ei siellä montaa kuvaa taida kyllä olla.

    VastaaPoista