Sivut


maanantai 3. kesäkuuta 2013

Esteitä ja mökkeilyä!

Viikko sitten maanantaina treenattiin Talissa.
Mossin kanssa otettiin esteitä ja sain sen muutamalla toistolla A-esteen sellaiseen kuntoon, että käskystä menee yli ja palaa samaa reittiä takaisin. :P
Sitten, kun saan postista meidän uuden noutokapulan niin sitten vaan noutoja siihen päälle.

Hypytin kanssa ehkä n. 80 cm korkeaa estettä, kun talissa ei pienempää ole. Hyvin meni sekin.

Idin kanssa perus seuraamista ja käytiin tutustumassa todella loivaan A-esteeseen. Neiti tykkäsi kovasti. Olisi vaan halunnut juosta sitä edes takaisin :P

Tiistaina taas Susanna Korrin opissa. Otettiin kontaktoharjoitusta ja siirettiin se seuraamisen yhteyteen. Nyt meillä loistotapa puuttua kontaktin menetykseen seuraamisessa. Loistavaa!
Käytiin noutoa läpi ja saatiin paljon ohjeita miten lähdetään työstämään siitä näyttävämpi liike.
Sinänsä Moss kuulemmaa noutaa, kun pitää, mutta lisää vauhtia ja tarkkuutta vaan kaikkeen.


Keskiviikkona kävin yksin Talissa taas treenaamassa esteitä. Aika samanlainen treeni, kun maanantaina. Mossin kanssa osittain kentällä joku vieras koira, mutta eipä se Mossia oikein tuntunut haittaavan. :)

Lauantaina lähdettiin Lopelle Räyskälään maalle. Oikein hyvin meni, Molemmat koirat ulkona ja monta kertaa uimassa. Hauskaa oli ja osasivat käyttäytyäkin. Idi ui tosi hyvin. Takapuoli pinnalla ja häntää käyttää ohjurina. Moss ekat 2 kk räpiköi vähän enemmän ja vähän vähemmän ennenkuin se alkoi näyttää edes uimiselta. Idi on luonnonlahjakkuus uimisessa.


Sunnuntaina takaisin ja molemmat nukkuivat jostain 3 asti  ilta yhdeksään liikuttamatta evääkään tai reagoimatta siihen mitä sisällä tapahtui. Uni maistui vielä tänä aamunakin yhdeksään ja vieläkin tuntuvat lepäilevän.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti