Sivut


sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Viikon kuulumiset!

Maanantaina oltiin metsälenkillä porokoira Taikan kanssa. Kivaa oli ja leikit olivat oikein hyvät.

Tiistaina tottisteltiin hallivuorollamme. Mukana tällä kertaa oli vaan Moss ja riiseni Doris. Aikaa oli siis ruhtinaallisesti. Otettiin Mossin kanssa perusjuttuja ja yritettiin korjailla seuraamis paikkaa hiukan taaemmaksi. Oma ja koiran mielentila vissiin vääriä, kun koko treeni tuntu menevän ihan miten sattuu.. Koira ei osannut juttuja mitkä osaa varmasti ja palauttelin koiraa sitten oikeaan toimintaan.. Kierrokset ei kumminkaan olleet korkealla eikä motivaatiostakaan ollut puutetta.. Ehkä jotain murkkuilua.





Keskiviikkona niin kamala sää, että treenit jäi välistä.

Torstaina oltiin hiihtämässä. Mittari näytti  +3 astetta, joten latu oli aika upottava. Koira teki muuten varmasti töitä ja paljon.

Eka vedettiin 800m kierros peräänlähtönä ja meidän perässä tuli vielä kelkalla ihmisiä. Hienosti koita jaksoi vetää. Palkkasin koiran ja nokkakohti pidempää osuutta.. Mentiin yksin, mutta koira veti hyvin. Välillä aloin katsoa, että miksi koira makaa maassa, mutta eihän se maannut vaan jalat upposi kokonaan hankeen. Hyvin mentiin ja omakunto oli loppua. Kerran lensin nurin mäessä, mutta onneksi ei sattunut ja matkaa jatkettiin vielä isommalla motivaatiolla. Matkaa ehkä 1.5 km.

Pistin koiran autoon hetkeksi ja vielä kerran oli pakko mennä tuo 800m kierros. Hyvin menee, mutta menköön. Kunnon jäähdyttelyt ja matka kotiin.






Perjantain ja Lauantain olin pois kotoa, joten koira sai viettää laatuaikaa mieheni kanssa. Olivat käyneet metsässä lenkillä ja tavanneet tiibetinmastiffin. Leikki oli jatkunut, kunnnes Moss sai uuvutettua leikkikaverinsa 45minuutissa totaallisesti. :)

Tänään ollaan otettu rennosti ja lenkkeilty ja tehty kaikkea pientä ulkona.


Me! 





Korvat.. 

Korvahirviö!

Ylpeenä kepistään..



Kuvat viime viikon Lauantain aamulenkiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti