Sivut


torstai 28. helmikuuta 2013

Lomaa ja susi- ja karhutestissä!

Viime viikolla oli hiihtoloma.
Joten oltiin Mossin kanssa Tampereella mummin luona kyläilemässä. Nopeasti koira rauhoittui mummin luokse ja ulkonakin käyttäytyi kuin kotona eli tosi hyvin. Onkahan tuo aikuistunut nyt oikeasti.


Moss mummilla!

Perjantaina vaan lenkkeiltiin ja nautittiin.


Lauantaina nokka kohti Merikarviaa. Saavuttiin paikalle reilusti ennen meidän vuoroa, mutta kaikki muut olivat jo käyneet, joten koira nopeasti autosta ja suden eteen.
Ekana Moss yritti syödä na suden paskat... No suden nähtyä teki leikkikutsua ja hyppi ja haukku. Väisti viisaasti.
Arvio: Toimintakyky ja hermorakenne plussalla. Väistää viisaastii, ei tulisi suden syödyksi, yrittää karkottaa sutta pois. Rauhallinen lajinsa edustaja. Avoin ja palautuu välittömästi.

 http://youtu.be/jiJ6j_OmlP0

Mukava arvio minusta.

Sunnuntaina oltiin karhulla. Oltiin ensimmäiset ja päästiin täysin tuoreelle hajulle. Moss yrittää taas syödä kaikki hajujäljet.. Jännittää enemmän pomppii ja hyppiii ja kutsuu leikkimään haukkuu. Yhdessä vaiheessa väistää voimakkaasti, mutta palaa pian. Pientä sijaistoimintaa välillä.
 Arvio: Ei rohkea eikä arka koira. Todella avoin, mukava ja kiva perhekoira. Liikkuu kuin hidastetussa filmissä?

http://youtu.be/K89tVDbIfE8



Asuttiin aivan ihanassa paikassa tuo yksi yö.  http://www.lankoski.com/default.asp?op=naytamajoitus

Suosittelen. Oltiin Oivassa yötä, siellä ei muita ollut meidän kanssa. Mutta oikein mukavat tilat ja ihana vanha talo (rempattu). Sauna vasta ihana olikin. Vanha vanha puusauna. Saunottiin ilen kanssa ja koira sai nauttia pihalla olosta koko illan. Mukavasti koski kohisi ulkona. Kannattaa käydä, jos suunnalla liikkuu.

Tiistaina oltiin tottistelemassa hallilla. Ekana meni taas ihme sähläykseen aikaa, mutta kun otin tiukan seuraamis kuvion niin koiran kanssa oli taas kiva työskennellä, kun se oli kuulolla. Loistavat treenit!

Tänään hiihtämään pitkästä aikaa, kun vielä lunta on!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti