Sivut


maanantai 11. huhtikuuta 2011

Rokotus!

Tänään käytiin rokotuksissa. Matka sinne oli tietysti jännä, koska luonnollisesti käveltiin sinne metsäpolkuja pitkin.. tuli tunnin lenkki.
Moss nautti metsän tuoksusta ja lumettomasta maasta irti juoksennellessaan. Hajut temppaavat koiran mukaansa ja siinä sitten meinaa unohtua kaikki. Pölvistyneenä se jossain vaiheessa nostaa pään ja katsoo ympärilleen ja huomaa " Hei, mun mammakin on täällä, nyt se karkaa" ja sieltä se poika sitten juoksee kovaa vauhtia mut kiinni.
Parasta ulkona on kumminkin hepulit, joita tulee kuka tietää mistä.. pienikin virike saattaa laukaista sen. Sit juostaan päättömänä ensin toiseen suuntaan ja sit toiseen ja sit vähä rinkii ja sit vähä hypätään taakse ja sivulle.. Loppujen lopuksi jalat on ihan sekaisin ja koira kuonnollaan.
Painoa meillä oli 14.25 KG eli oltiin taas kasvettu ja kaikin puolin oltiin terveitä. Mitä nyt jotain jupinaa kuultiin alaleuasta, mutta  me ei siitä välitetä.
Takaisin päin sitten mentiikin bussilla (ei tullu koiralle paha olo) ja pysähdyttiin kaupassakin suuressa "keskustassa", odotettiin luonnollisesti ulkopuolella ja ihmeteltiin skeittaajia ja lapsia. Kotona olikin jo väsy ja ruoka maistui hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti