Sivut


perjantai 8. huhtikuuta 2011

Jännä päivä..

Meillä oli eilen jännä päivä.. tai kunnon tapahtuu päivä. Moss sai vähän totutella elämään.
Töitten jälkeen ruokin Mossin nopeasti ja sen jälkeen lähettiin helsinkin keskustaan päin, koska matka juna asemalle oli vähän tylsä, niin istuskeltiin hetki ja liikuttiin muutama askel ja istuskeltiin.. Koiraan sain tietty vauhtia, itse juoksemalla. Se juokseminen on niin kivaa, kun silloin voi repiä lahkeita tai purra takkia. Niinpä pienten hidastelujen jälkeen, juna meni nenän edestä.
Ei hätää, bussi riensi avuksemme. Hypättiin bussiin, missä Moss istui rauhallisesti katsellessa ympärilleen. Asetin lehden Mossin jalkoihin ja otin pussin valmiiksi käteen, kun raukka voi pahoin heiluvissa ja mutkittelevissa busseissa. Loppu matkasta riemuitsin ruuan sisällä pysymisestä liian aikaisin,  viimesillä minuuteilla se ruoka tuli vaan ylös. Onneksi Moss osaa oksentaa suoraan pussiin.
Matka jatkui, käveltiin reippaasti Helsingin keskustassa kohti Kaisaniemeä, ei  tätä poikaa meteli ja liikenne häiritse. Kaisaniemestä matka jatkui kohti Keravaa autolla. Autossa Moss otti rennosti ja yritti nukkua. Pahaolo oli tiessään. Toinen koirakaan autossa ei häirinny. Hieno poika!
Keravalla Moss joutui hoitoon 3 tunniksi. Hienosti pissat tuli omalle pissa-alustalle vieraillakin. Ulkona Moss ei vetänyt ja muutenkin osasi käyttäytyä. Lopulta uskalsi rauhoittuakin, vaikka äiti ei ollut paikan päällä. Uskaltaa kai sen pojan hoitoon toistekin jättää.
Päivän pätteeksi vielä matka autolla kotiin. Kyllä väsytty ja uni maistui, matkasta selvittiin jälleen ilman oksennuksia. Kai se tasapaino elin vaan kehittyy pikkuhiljaa.
Kaikkea se pieni koira joutuu kokea.
Tänään tuli täyteen 16 vk, aamulla vaaka näytti 13.9 KG. Painoa kertyy tasasesti ja säkääkin oli parissa viikossa muutama sentti tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti