Sivut


sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kuulumiset

Ollaan tottisteltu hyvällä menestyksällä häiriössä ja hyvin on mennyt. Ei häiriinny muista koirista juuri ollenkaan, kun tekee töitä. Ainoat ongelmat on ennen, kun tajuaa, että nyt ollaan hommissa.
Loisto poika.
Mossin veli oli suorittanut Bh-kokeen ja kisannut toko alo 1 tuloksen. VAU! Ei ehditty ekana, mutta yritetään saada ensi vuonna tuo Bh-koe. :)

Käytiin keskiviikkona vetämässä ahkioo. Ahkio + 20 KG painoa. Ei jännännyt enään yhtään ja länkien ja aisojen puku sujui hyvin. Suunnatkin alkoivat toimia ja toisella kierroksella osasi kulkea myös suoraan. Itselle tulee vaan hiki, kun juoksee koiran perässä hangessa ja antaa suuntia. Moss tuntee vaan yhden vauhdin ja se on täysiä eteenpäin.. sitten pari askelta ravia, kun väsähtää ja uudestaan täysiä :D Hyvä, että se nauttii!

Itsenäisyyspäivänä hakuiltiin. Hakuilut meni hyvin. Tallattiin 4 kpl kaistaleita. Itse en tiennyt mihin maalimiehet piiloituivat ja otinkin ekaa kertaa koiran vapaana ja käskyn alla radalle. No meinas karata alueelle ennen lähetystä, mutta tuli takaisin. Hyvin haki ekalta kaistaleelta maalimiehen, samoin toiselta, kolmas olikin tyhjä ja neljännestä taas löytyi ukko. Koko talvi nyt vaan ilmaisua. Keväällä ilmasu kuntoon metsään irtorullilla ja toivottavasti nopeasti siirto kiintorullaan. Sitten jos saisi bh-kokeen keväällä niin voisi miettiä alustavasti loppu syksystä hakukokeita. Katsoo miten me kehitytään.

Viikonloppuna Susanna eli Mossin kasvattaja tuli kylään. Treenattiin koiria ja käytiin Winner ja Voittaja näyttelyissä katsomassa Beauceronit.  Oli hauskaa ja kiitos Susannalle.

Mossilla oli koko lauantain päivän täällä kaverikin kylässä. 7 kk vanha Doris suursnautseri kyläili ja painitti Mossia koko lauantain..Malttoivat onneksi hyvin nukkua yön ja tänään koira onkin vaan nukkunut.

Huomenna tottistelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti