Sivut


maanantai 10. syyskuuta 2012

Tottista!

Tänään tottisteltiin oikein urakalla!

Ekalla kierroksella Mossin kanssa ohjatusti noutoa. Noutoa ollaan harjoiteltu kotona sisätiloissa pitkään. Päätin siirtää ulos liikkeen  ja loppuhiomaan sen.
Eka nouto meni ihan hassusti.. En ollut virittänyt koiraa ja nurmikolla oli aivan liikaa hajuja.. Joten koira lähti sivulta hyvin, juoksi kapulalle ja jäi haistelemaan. Menin vastaan niin nappasi kapulan suuhun ja tuli luovutusasentoon vinossa.

Toistettiin muutaman kerran ja loppuasento pääsääntöisesti vino  ja vähän liian kaukana. Onnistuttiin varmaan viidennellä yrittämällä täydellisesti, joten lopetettiin siihen.

Koira autoon ja katsottiin muiden vuorot. Muiden lähdettyä otin vielä seurauttamista sen muuta omaa kivaa nurmella ja meni tosi kivasti. Otettiin muutama vauhtiluoksetulokin, kun sitäkään ei olla tehty pitkään aikaan. :)

Koira taas hetkeksi autoon ja pelkkää patukalla leikkimistä viimeinen kierros. Kyllä me leikittiin oikein urakalla. Pitäisi muistaa leikittää tuota useammin treeneissä, eikä vaan palkata leikkimällä vaan ihan vaan leikkiä, että on kivaa.

Treeneistä jäi loistava fiilis. On tuo koira mahtava ja aivan ihana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti