Sivut


torstai 20. syyskuuta 2012

Hakuilua ja esineruutua!

Tänään pidettiin oikein tehotreenit ilman ohjaajaa. Oltiin niin nopeaita, että ennen pimeän tuloa ehdittiin vielä tehdä esineruutua!

Haussa otettiin 3 maalimiestä, kaikki valmiina. 1. maalimies oli vasemmassa etukulmassa peitettynä. 2 maalimies oikeasta etukulmasta taaempana (koira sai tehdä laatikon) ja 3 maalimies keskellä vasemmalla puolella ja etäysyydenkin puolesta keskellä. Moss käyttäytyi kaikilla maalimiehillä loistavasti ja tuli jokaiselta piilolta luokseno kutsusta keskilinjalle :):) Haki harmikseni ensimmäisenä 3.maalimiehen, sitten palattiin 1. maalimiehen luokse ja vikana nousi 2. maalimies. Olin tyytyväinen treeneihin!

Esineruudussa neljä esinettä. 1. esine aika lähellä, jonka avustaja vei koiran nähden paikalle. Moss toi loistavasti käskystä luokse. :) 2. esineen päätin ottaa riskillä  eli valmiina.. Koira etsi, mutta ei irronnut tarpeeksi, joten otin luokseni ja avustaja kävi avittamassa. No Moss käskyn saatuaan pinkas vauhtiin ja alkoi etsiä ja toi kolmannen esineen eli ei esinettä, jota oltiin käytä näyttämässä vaan pidemmällä olleen esineen. Loisto poika! Lopetettiin onnistuneeseen suoritukseen. Jos sais jonkun syksy kipinän ja tekisi sitä esineruutua ennenkuin tulee lumet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti