Sivut


tiistai 4. syyskuuta 2012

Mitäs me paimenet!

Viikonloppu vietettiin Kuttukuussa Sinikan opeissa. Tällä kertaa oppia saatiin monessa asiassa, vaikka "vaan" paimennettiin lampaita.

Moss oli taas oma itsensä.. Pisti leikiksi koko homman. Se osasi loistavasti paimentaa ja ottaa ohjauksen vastaan ja toimia oikein... mutta... Tuo koira ei olisi halunnut tehdä töitä. Se kokeile kaikensa luistaa hommista, joten sen kanssa meni aika siihen, että minä hain sen hommiin ja kun teki hommia niin lopetettiin. Eipä se palkkaantunut samalla tavalla lampaista, kun muut. Mutta Sinikalta  siihen saatiin syykin. Se ei halua tehdä töitä minulle, koska on oppinut tekemään töitä palkalle eli leluille ja varsinkin pallolle. Kuulemma alkaa palkkaantumaan, kun ymmärtää, että sen on tehtävä töitä minulle.
Tuosta koirasta myös opin, että se käyttää paljon hyväkseen erilaisia temppuja.. Eli pitää ymmärtää taas  vaatia AINA asiat loppuun asti. (Sellaiset, jotka se siis osaa)

Sanottiin tuota myös hyvin älykkääksi koiraksi. On se ovela. Lampailla siis yhteensä 7 kertaa ja ihan väsynyt koira.

Hauskaa oli ja hyvää seuraa. Oli myös ihanaa nähdä Hemmoa Mossin veljeä.. Mahtava otus. Ja Irkkua. Harmi, kun eivät päässyyt Mossin kanssa peuhaamaan, mutta ehkä ensi kerralla. Kiitos koko porukalle!


Harjoittelemassa ennen lampaille menoa


Moss liian intona

Minä puikoissa juuri ennen hihnan poistoa



Tänään oltiin tottistelemassa. Meni todella todella hyvin. Otettiin vähän kaikkea ja kaikki onnistui! Loistava fiilis vieläkin. Tuollalailla, kun toimisi aina, niin kehtaisi tehdä kaikkea kivaa.

Moss on myös leikkauksen jälkeen saanut massaa eli paino noussut alle 31 Kg tuonne 34 Kg.. Näyttää paljon paremmalta ja saa vielä muutaman kilon saada niin sitten on täydellisessä kunnossa.

Kuvia vaan ekalta päivältä pyöräaitauksesta, kun tokana päivänä tuli vettä. (oltiin isolla aitauksella silloin)

Moss saapui aitaukseen leikkien, joka on voimankäytön alkeita



Väsynyt paimen!

1 kommentti:

  1. Hhei vitsit, teillähän ollu kiva viikonloppu! :) Mosskin kasvattanu karvansa takaisin! :D

    VastaaPoista