Sivut


torstai 19. tammikuuta 2012

Lunta vaan tulee

Täällä alkaa olemaan lunta hyvin paljon. Moss nauttii olostaan.. Tavattiin tässä uusia kavereitakin. Hienosti ja hyvin käyttäytyvä nuori Herra.. jossa on beussia ja rotikkaa. Moss intoilu puistoilusta vähän liikaakin ja päätti, että hän ei lähde leikkimästä. No puistoilu venyi melkein kahteen ja puoleen tuntiin, kun maanittelin koiraa luokseni leikkimään ja keksin olevia huijaus keinoja millä saan sen kiinni. Ei auttanut mikään. Koira vei ja minä vikisin :D No onneksi se jossain vaiheessa päätti tulla lähemmäksi ja kun karjasin sille, niin päätti käydä istumaan nolon näköisenä ja heilutti häntää korvat luimussa. NO koira kiinni ja kotiin.

Moss kyllä yllätti minut yksi päivä.. Tottisteltiin parkkipaikalla ja kerrankin oli häiriönä ulkoilevia ihmisiä koirineen. Onnekseni Moss oli niin kiinnostunut minusta, että ei välittänyt muista. Tätä tarvitaan paljon lisää. Luoksetulot kentällä alkavat onnistumaan (onnistuisivat tuolla oikeassakin elämässä). Päätin kokeilla pysäyttää Mossin vauhdista. Herra pysähtyi.. Onnistui vauhdikkaasta luoksetulosta istumaan, maahan ja seisomaan jääminen, olin ihan  ihmeissänä, enhän tälläistä tuolle koiralle ole opettanut varsinaisesti.
Mossilla on selvästi tapahtunut päässä nyt jotain, koska asiat jotka en uskonut koskaan onnistuvan, onnistuvat nyt ilman minkäänlaista työtä. Tämä ei voi kestää kauaa, joten nautitaan siitä. Nytten on hyvä treenata paljon siltä varalta, että joudutaan pitää pidempää taukoa murkkuiän takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti