Sivut


sunnuntai 7. elokuuta 2011

Reissussa!

Lähdettiin la aamupäivästä ajamaan Kuortaneelle, matka kesti melkein 4.5 tuntia. Oli koiralle pitkä aika istua autossa, vaikka kerran pysähdyttiin jaloittelemaan, juomaan ja pissalle. Oltiin yötä jossain majatalolla lähelle kuortaneen liikuntaopistoa. Oli upeat maastot liikuttaa koiraa! Ranta oli upeaa hiukkarantaa, jota 200m kahlaamalla ei päässyt polvea syvemmälle. Siinä sai koiravesijuosta!  Otettiin vielä iltalenkillä paljon kontaktiharjoituksia, pitkillä leikkihetkillä.Olipa tottelevainen ja iloinen koira.
Nukuttiin pienen pienessa piha rakannuksessa, jossa oli sänky ja koirankokoinen lattiatila.Moss viihtyi mahtavasti. Valojen sammuttua kävi nukkumaan, aamulla ei malttanut nukkua vaan alkoi järsiä nahkaluutansa.

Koiraa ei uskallettu jättää yksin uuteen paikkaa, vaan Moss sai olla ruokailun ajan autossa. Auto onkin tuttu paikka, missä Moss osaa odottaa nätisti.

Sunnuntai ei ollut Mossille kovin  mukava päivä. Aamu aloitettiin lenkillä, mutta koska siskoni konfirmaatioon ei ollut koiraa mahdollista ottaa mukaan, auto taas kutsui, myös ruokailun ajan joutui koira odottamaan. Lenkityksen jälkeen oli matka kotiin. Autossa istumista jälleen 4h. Lähdettiin pitkälle lenkille kotiin saavuttuamme ja koira puistoon vaan hengailemaan (yksin kiersi ja haisteli). Illalla oli väsnyt koira!

Moss sai paljon kehuja sukulaisilta komeasta ja kauniista ilmeestään, mutta otti vähän liian innolla ihmiset vastaan. Innolla meni vastaan kaikkia ja yritti hyppien antaa naamapusuja. Kiva, että on avoin koira, mutta kun se on jo sen verran iso,että ei kamalan kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti