Sivut


lauantai 15. syyskuuta 2012

Hakua ja jälkeä!

Tiistaina oltiin treenamassa hakua. Se sujui oikein hyvin. Todella normaalit treenit. 3 maalimiestä, 50m etäisyyksissä, yksi ääniavulla ja muut ilman apuja. Koira tuli suoraan maalimieheltä kutsusta luokseni eli huimaa edistymistä on tapahtunut! Nyt aloitetaan treenien vaikeuttaminen eli laatikoita, tyhjiä, välillä maalimies keskellä aluetta eikä aina takarajalle ja umpipiiloja.

keskiviikkona ajettiin aika lyhyt jälkinurmelle. Otettiin siihen mukaan 4 kappaletta 90 asteen kulmia. Joka askeleella nakit. No kulmat meni hyvin, mutta jälki muuten aika huonosti  eli koira haahaili ja ei jaksanut keskittyä.. pysyi kyllä jäljellä ja ei mennyt kulmista ohi, mutta ei silti hyvä.

Torstaina ajettiin jälkeä metsässä. Yksi kulma ja pituutta reilu 100m. Jälki oli vieraan tekemä.. Hämärä tuli ennen meidän vuoroamme ja suoritus oli ihan surkea. Koira pälyili ja tuijotti metsän reunaa koko ajan. Taisi vähän jännittää "tuntematon" No hämärä oli koiralle liikaa, mutta minkäs teet, kun illat pimenee ja pentujen piti päästä ajaa jälkensä valosalla.

Viikonloppu vaan ollaan, koska minä olen kurssilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti