Sivut


keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kuulumiset.

Eipä oikeastaan olla viime päivinä tehty mitään kovin ihmeellistä. No urakalla ollaan käyty rajasaaressa.
Mosss rakastaa rajasaarta. Siellä saa juosta vapaana, joku heittii keppiä mereen ja on paljon leikkikavereita.

Kerta kerralla meidän koirasta on paljastumassa oikea vesipeto! Se jo melkein rakastaa uimista.. vielä kuukausi sitten ei uskaltanut muutakun kahlata, mutta nyt ui jo pitkiä matkoja keppiä hakien. Ilman keppiä/palloa ui kyllä lähde uimaan.. Uiminen on vaan niin hyvää liikuntaa. Moss on vähän hassu, kun keppiä hakiessaan saattaa uida "rumasti" (nostaa etutassut veden pinnalla ja roiskii), mutta kun keppi on suussa niin keskittyminen paranee ihan selvästi ja koira ui kauniisti rantaan. Pitäisi päästä koiran kanssa veteen, jotta pystyisi kannattelemaan enemmän takapäätä, jotta käyttäisi sitä enemmän. Oon huomannut, että monet muut koirat käyttää häntää uidessa ohjaamiseen.. Mossilla on peräpää vielä niin alhaalla, että häntä ei ole pinnan tasalla. Taitaa olla vielä kiinni tekniikasta.. vai onkohan uima asento myös rotukohtaista jossain määrin.

Ollaan taas otettu parina aamuna, aamulenkin yhteydessä tottis harjoitteluakin. Koira tuntuu taas pelittävän, tekee, kun käskee ja ottaa itse kontaktia paljon. Voi, että se voi tuntua hyvältä. No kauhulla odotan, sitä tulevaisuudessa odottavaa murkkuikää.. No onneksi, se on ohi menevää.

Tänään, jos jaksan ja kelit sallii, olis tarkoitus ottaa jälki harjoittelua. Nyt yritän taas saada paremman harjoituksen kun edellis kerralla.  Ilmottauduin myös Rakkaat Haukkujen järjestämälle koiran ohjaajakurssille. Odotan sitä innolla, toivottavasti siitä olisi tosi paljon apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti