Sivut


keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Mummolassa!

Jess, 4 ihanaa päivää maalla. Koirat nautti vapaudesta ja raikkaasta ulkoilmasta.

Idi rakasti mummia, osasi hienosti rauhoittua heti ekana päivänä (toisinkin tuo yksi) ja yhdet tarpeet tuli sisällä koko neljän ja puolen päivän aikana. :)
Mummola reissu tuli juuri hyvään saumaan, koska Idi on parhaassa iässä oppimaan uusia asioita, mummolassa pilkottiin puita, hakattiin jäätä, tehtiin lumitöitä, vasaroitiin ja muutenkin meluttiin. Eipä tuo reagoi mihinkään :) Idi jopa onnistui kaatamaan päällensä rautasen hiilitangon, joka sitten kaatui selkään ja kolahti lattiaan. No mitäs Idi, jatkoi matkaansa, kun mitään ei olisi tapahtunut!

Moss juoksi 3 päivää putkeen pihalla, kunnes alkoi olemaan aika väsy ja nälkäinen --> Moss oli ekaa kertaa todella kärttynen/ pahalla tuulella.

Nyt Moss on levännyt muutaman päivän ja alkaa olemaan taas oma itsensä.

Eilen oltiin hallilla treenaamassa.

Mossin kanssa aloitettiin 3 koiran paikkamakuulla. No Moss nousi ekan minuutin kohdalla ja kävin sen palauttamassa paikalle. No jaksoi sitten sen 2 minuuttia, vaikka sen palkkasin kertaalleen (10 s päästä aloituksesta).
Lopuksi treenattiin seuraamista ja keskittymistä.. Hommo sujui oikein hyvin. Vaikka edelleen hallissa oli 2 muuta koiraa tokoilemassa. Keskittyminen katosi, kun joku toisella puolella hallia vingutti vinkulelua ja ja sen jälkeen Moss olisi halunnut mennä muiden luokse ja ei pystynyt tekemään mitään. Kokosin koiran ja sain hienon seuraamis pätkän ja pois hallista!


Siel on hiiri eiku pallo


Mäki osaan noutaa!


Kaunis pää!

Idi 11.5 vk

Moss 

Tyypillinen Moss




Idi kävi myös hallissa pusuttelemassa ihmisiä, istumis ja maahan meno treeneissä ja leikkimässä! Idi osaa hienosti noutaa jo palloa ja rätti leikitkin sujuu uudessa paikassa. :)

Tänään oltiin kyläilemässä Mossin kummitädin luona ja siellä Idiä leikitytti Sepe. Sepe on 8 vk vanha, suomenlapinkoira uros. Kylläpäs pennuilla oli hauskaa, leikkivät ainakin reilun tunnin. Kova oli meno ja koko ero ei tuntunut haittaavan.

Idi täytti tänään 12 viikkoa ja painoa 13 KG ja korkeutta 41 cm!

1 kommentti:

  1. Hei, onpa todella kaunis pentu <3 ja komea on isompikin kaveri :) Täälläkin on 2,5v beussi uros sekä 4kk ikäinen typykäinen.

    VastaaPoista