Sivut


torstai 25. huhtikuuta 2013

Idi 15 vk ja kuvasade

Minun pikku tyttö täytti eilen 15 vk. Painoa sellaset 17.5 Kg ja säkä lähemmäksi 50cm.. Pieni nartun alku.
Idi kävi keskiviikkona tottistelemassa ihan virallallisissa treeneissä, tosin oli vasta muiden jälkeen, kun muut oli mennyt kotiin, mutta..

Idi ja Moss myös olivat viikonlopun mukanani kertaamassa eli Idis sai opetella autossa asumiseen. Hyvin molemmeilla meni, paljon metsässä juoksemista aamuisin ja iltaisin ja päivisin sai olla ulkona, Idi näki paljon myös miehiä vihreissä eli tulipa hyvin sosiallistettua sitä miehiin.

Mossin kanssa ollaan treenattu tottista. Hyvin on mennyt. Pääpaino kontaktiharjoituksissa. Treeneissä otettiin jäävät (meni hyvin), luoksetulon loppuasentoa, henkilöryhmä ja kontaktiharjoitusta. Hyvin koira teki ja tykkäsi kovasti. Kontaktiharjoituskin meni paremmin, kun Korrin kanssa.. Liekö harjoittelu tuottanut tulosta. :)

Tiistaina oltiin haku metsässä pitkästö aikaa! Vettä satoi  ja tuuli. Nice. Otettiin 3 maalimiestä. Molemmat etukulmat ja vasemmalle keskelle. Otin rullat kaikille, kun tätä on harjoiteltu ja hyvin on sujunut. Ekalle irtosi hyvin ja palautti rullankin hienosti ja lähti näytölle. Toiselle kulmalle lähti hyvin ja ei ottanut rullaa.. huusin ja lähetin sen varmaan 6 kertaa, kunnes toi rullan. Oli vaan "palloilut" rullaa maalimiehellä (Mossin paras leikki pallon kanssa), no vikalle sama juttu. Menin lähemmäksi ja lähemmäksi lähettämään, kunnes metrin päästä maalimieheltä toi rullan mulle.. Juupa juu.. No pakkohan oli ottaa neljäs siihen ihan lähelle. Rulla palautui heti, ei mitään ongelmaa.
Täytynee siis ottaa maalimiehet lähemmäksi ja alkaa pikku hiljaa niitä tiputtaa syvemmälle ja enemmän piiloon.

Ohessa kuvia eiliseltä päivälenkiltä! Uimakausi on alkanut.. Moss ui likaisessa ojassa päivittäin.. nam.

Molempien kanssa treenattiin vermossa tottista maanantaina ja molemmat pääsivät sen jälkeen puistoon juoksemaan. Idin eka puisto kerta ja hyvin se meni. Aluksi vähän jännitti, mutta sitten oli leikit aika vauhdikkaat! Kivaa oli. Uskalsin Mossinkin ottaa mukaan, kun puistossa oli lähinnä pienempiä koiria. Moss nautti.





Jotain omaa säätöä

Komea





Idi 15 vk








SEIS 

TÄNNE 


SEURAA 




Hyvä siitä vielä tulee  



Jess, ja kohta lenkille Taikan ja sen naapurin koirien kanssa. Aika hulinat tulee, ku on 3 2-3 vuotiasta ja 2 pentua metsälenkillä!


2 kommenttia: