Sivut


torstai 15. marraskuuta 2012

Ollaa me taas kaikkea puuhattu, mutta minä en ehdi kirjoittamaan..

Jess.  Otsikossakin selviää eli kaikkea ollaan taas puuhattu. Lähinnä hakua ja tottista. Jonkin verran myös jälkeä ja esineitä.

Lumi tuli ja suli. Nyt on vaan märkää, harmaata ja ankeaa. :( Lumi ja pakkaset takaisin!

Lauantaina hakuiltiin 2 viikon tauon jälkeen.

1. maalimies oikeassa etukulmassa korkean kiven päällä. Ei aloitettu helposti. Hienosti Moss paikanti hajun, kävi kurkkaamassa kiven päälle ja laskeutu maalimiehen pyynnöstä maahan odottamaan.. Innoissaan yritti kerran sieltä nousta, mutta meni takaisin maahan, kun kiltisti pyysi. Loisto suoritus!

2. maalimies laatikkona hieman vasemmasta etukulmasta pidemmälle.. Oli umppari.. Tästäkin koira selvietyi moitteita.. Hiukan oli pyörinyt.

3. maalimies oli sitten oikealle puolelle ja se oli tyhjä. Mossin toinen tyhjä. Ekallä lähetyksellä ei lähtenyt kutsuin takaisin, vaihdoin lähetyspaikkaa vähäsen ja uusi lähetys. Lähti ja upposi hyvin ja tuli kutsusta takaisin. :) :) LOISTAVAA!

4. maalimies oli umppari eräänlainen kaappi. Hienosti koira lähti, sai hajun, mutta tuuli pyöritti hajua niin haki sitä hetken, mutta lopulta löytyi!

Loisto suoritus! Ensi treeneissä, kun malttaisi treenata sitä ilmaisua!

Tiistaina treenattiin tottista.. Meillä oli ihana hallivuoro. Lämmintä ja tekonurmea. Moss ei aluksi pystynyt keskittymään mihinkään hajut vei. Lisäksi kentällä 2-3 koiraa mossin lisäksi ja kentän toisella puolella agilyti-harkat.. Häiriöö riitti. Kerran karkasi, mutta tuli takaisin ja pari kertaa yritti lähteä tuulettamaan muiden kanssa, mutta palasi heti käskystä. Otettiin hyppynoutoa. Kolmas kerta. Ja täydelliset suoritukset. Muilla kerroilla lähinnä olen yrittänyt saada hyppäämään kapulan kanssa. mutta nyt otettiin eka hyppyä ja sitten vaan viskasin kapulan esteen yli ja lähetin hypylle, sanoin nouda ja hyppää ja koira teki täydellisen suorituksen. Muutama onnistunut suoritus vielä perään. VAU!
Seuraa onnistu kanssa hyvin.. Paikkamakuu kohtalaisesti. Välillä hyvin ja välillä ei taas ollenkaan. Ohjaajan kanssa ei enään keksitä mitään tapaa millä koittaa.. Ongelmana siis se, että Mossin mielestä maassamakaaminen on niin pirun tylsää, kun koko ajan pitäsi tehdä. Kyllä se tietää, että siellä pitää olla, mutta kun ei malta niin ei malta. Otettiin paikkamakuuta ekaa kertaa toisen koiran kanssa vierekkäin.. No ei se oikeastaan meinannut karata toisen koiran luokse, jota itse pelkäsin vaan tulla mun luokse. Vaikka reagoisin kuinka nopeasti siihen, että edes alkaa nousemaan niin ei tunnu auttavan.. Ei edes lyhyt etäisyys tai lyhyet paikkamakuut. Etu ja takapalkan se varastaa, jos haluaa.

No sitten ollaan harjoiteltu vieraissa paikoissa kävelyä. Ehkä meillä on toivoa. Ekat 10 min reihu omiaan eli juoksi innoissaan edes takaisin ja yritti kävellä nätisti, mutta sitten kun ei antanut tehdä niin, niin loppi lenkki luonnistui todella hyvin.. Ihan kuin kotona.

Tottista ollaan väänetty enemmän, mutta kun ei muista niin ei muista!
Jälkeä tehnyt parit kerrat ja siellä keskitytty vain keppien/purkkien ilmaisemiseen. Jälkeä ei siis voida jatkaa ennenkuin ilmasu saadaan kuntoon, koska tarkkuus välillä niin huonoa ja kun ei jäljeltä syö mitään niin purkit ja kepit toivottavasti parantavat työskentelyä.


1 kommentti:

  1. Hienoa että haut on mennyt hyvin!!
    Ja hyvinhän ne tottiksetkin, kyllä me vielä tohon paikkamakuun jotain keksitään. :)

    Linkitin teidät poikien blogiin, ei varmaan haittaa?

    VastaaPoista