Sivut


maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mummilla kylässä!

Viikonloppu vietettiin mukavasti maalla mummilla ja mukana oli Mossin kaveri saksanpaimenkoira narttu Aada.

Kaverukset 

Kaunis Aada 

Moss 

Moss ja Aada olivat nähneet vain kaksi kertaa aikaisemmin, mutta ovat jo nyt, kun paita ja peppu. Ihan parhaat kaverit. Välillä musta tuntuu, että ne on rakastavaisia.. Pussailevat toisiaan siihen malliin. Leikkivät niin hyvin yhteen. Maalla huomasi, että on se kaksi koiraa paljon helpompi, kun ei tarvitse koko ajan olla viihdyttämässä toista vaan viihdyttävät toisiaan. Toista koiraa siis odotellessa :D

Kepin vetoa

Painia

Lisää painia

Aada taitaakin tulla meille hoitooon muutamaan otteeseen tässä lähiaikoina. Ihastuttava tyttö ja niin helppo koira. Nyt vasta tajusin Mossista piirteitä mitä en siitä ole tajunnut, kun on vaan ollut Moss. Kokemukset avartavat.



Käytiin koirien kanssa uimassakin joessa ja molemmat uivat nätisti vierellä, eivätkä yrittäneet uida päälle. Hyvää treeniä molemmille, kun saivat uida pidemmän matkan vastavirtaan ja sitten takaisin.



Tänään siis treenaamaan tottista ja torstaina haku. Pitää varmasti harjoitella tottista tässä muinakin päivinä yksikseen.


1 kommentti:

  1. Ihanat kauniit kaverukset. Kiva että Aada pääsee tarvittaessa sulle hoitoon. Kun koirut tulevat noin hienosti toimeen ja kun Aada on niin mukava koira että se on mukava myös ottaa hoitoon :-)

    VastaaPoista