Sivut


torstai 7. kesäkuuta 2012

Uimassa, Hakuilua ja Jäljellä!

Maanantaina käytiin uimassa Cujon ja Yilanin kanssa Tuusulan hiekkakuopilla. Reissu ei ihan onnistunut miten oltiin suunniteltu.. Moss nautti, sai uida ja olla oma energinen pösilö. Kyllä se kaikkia taas nauratti.. Maanantain kappaleeksi sitä kutsuivat ja ihmettelivät missä sen aivot on. Onhan Moss tollanen hyvän tuulinen hölmö, vaikka älykäs se on.




Tiistaina oltiin hakuilemassa. Treeni paikka oli huono, koska jouduttiin siirtymään toisen ryhmän alta pois. Oltiin kamalassa ryteikössä, jossa oli märkää ja vaikea kulkea. Tehtiin kolme kaistaa.
Moss otti niin sanotusti silti etukulmat. Ekalle maalimiehellä otettiin ääni apu. Lähetin koiran tosin liian aikasin, joten otettiin se uudestaan kiinni ja ääniavun kanssa maalimiehelle. Hienosti meni.

Toinen maalimies ilman ääniapua. Irtos ihan hyvin.. haahuili vähä aikaa ja pinkas etsimään. Nappiin meni.
Käytiin pitkästä aikaa myös juoksemassa vetovaljaiden kanssa 30 min lenkki illasta. Kyllä se tykkää juosta. Tätä saisi tehdä pari kertaa viikossa.



Moss ja Cujo

Hyppy!

Keskiviikkona oltiin jäljellä. Moss ajoi ensimmäisen metsäjälkensä. Maastona oli kuiva sammalinen kallio. Jälki 100m pitkä ja joka askeleella namit. Jälki mutkitteli hiukan.
Moss ajoi jäljen ihan kivasti, ei huono eikä mikään huippu suoritus, mutta ei sille risujakaan voi suorituksesta antaa. Keskittyi selkeästi paremmin lopussa.. vaikka Mossin pisin jälki ikinä, joten jäljelle taas vaan pituutta lisää. Nameja se ei syönyt  alusta, matkalta eikä lopusta. Joten nameista varmaan luovutaan ja siirrytään purkkiin. (Testataan ensi kerralla)


Sivusta!

Luikku.

Torstaina hakuiltiin taas.
Tarkoitus ottaa 4 maalimiestä etu- ja takakulmat.
1. maalimies etukulmassa lähetin keskilinjalta.. Lähti kovaa pinkomaan kaarsi ja koska aluea aika pieni niin meni suoraan takakulmalla. Olin silti erittäin tyytyväinen koiraan, koska se teki töitä ja lähti eikä haahuillut.

2. maalimies toisesta etukulmasta. Jälleen lähetys  ja koira pinkas matkaan.. lähti taas kaartamaan, mutta sai hajun ja löysi maalimiehen. Jess.. Taas loisto suoritus. Hallinnan takia menin koiran luokse maalimiehelle ja maalimies otti koiran ja palasin keskilinjalle ja kutsuin koiran luokse. Hirveällä vauhdilla luokseni.. jarrut pohjaan 3 m ennen mua ja siihen se pysähtyi. Otin pallon niin juoksi kamalalla vauhdilla ja nappas pallon ja toiselle puolella.. Jotenkin saatiin se sieltä hallintaan. Tätä lisää namien kanssa. Katsotaan saadaanko toimimaan.

3. maalimies sitten uudestaa se jäänyt etukulma. Lähetys ja koira taas kaartoi takakulmalle, mutta sai hajun ja löysi hienosti maalimiehen. Loisto suoritus.

4. maalimies.. Lähetys keskeltä, pinkas ja alkoi etsimään. teki hienon piston ja ei löytänyt ja palasi takalinjaa pitkin keskilinjalle.. Yritin saada hallintaan niin alkoi jallittaa meitä kunnolla. Tuli varmaan 5 min rumpa. Koira etsii ja etsii ja me yritetään saada sitä luokse.. No kärsivällisesti ja ystävällisesti saatiin se sitten.. ja otettiin uusilähetys ja ei löytänyt vieläkään... taas jallitti meitä hetken. Kiinni oton jälkeen otettiin taas lähetys ääniavulla ja maalimies löytyi.
No hallintaa pitää alkaa treenaamaan. Etsii nykyään todella hyvin.

Moss ja Yilan


Yilan ja Cujo.. (Moss taustalla)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti