Sivut


torstai 1. marraskuuta 2012

A, hyppy, nouto ja eteen!

Ollaan treenattu jonkin verran ja enimmäkseen tottista. Tuntuu taas menevän varsin mallikkaasti, paikka makuuta lukuun ottamatta.

Maanataina tehtiin Talin kentällä A-astettä, 0.8m hyppyä ja ekaa kertaa hyppynoutoa. Moss tykkäsi vauhtitreeneistä. A-aste meni aika mallikkaasti, mutta nyt voitaisiin panostaa siihen että oppisi menemään käskystä kummankaan suuntaan ja myös kapulan kanssa. Hyppy menee hyvin, jos minulla ei ole pallo kädessä.. Ei halua irrota ilman palloa, jos pallo näkyy.. Tähänkin vahvistusta, että hyppäisi myös takaisin päin ilman viittoma apuja.. Ja ekaa kertaa kapulan kanssa. No kaksi ekaa kertaa pudotti hypätessä, kun tarjosin kapulan kädestä.. Mutta kun pistin sen maahan koiran eteen jä käskin/ kautta juoksin hypyllä niin hyppäsi hienosti molempiin suuntiin kapula suussa. :)
Lisää vain harjoitusta ja hyvä tulee. :)

Treenattu myös omassa kahden hengen porukassa tottista ja uusimpana liikkeenä ollaan alettu harjoittelemaan eteenmenoa.. Kun tätä olen kohta lykännyt puol toista vuotta. No nyt päätin, että aloitan harjoittelun, jotta saan sen joskus valmiiksi. Lykkäämisen syy on se, että tiedän, että Moss oppii eteen päin juoksemisen todella nopeasti.. mutta se maahan meno tulee tuottaa ongelmaa.
No pallo kannelliseen purkkiin ja purkki viedään yhdessä, tarpeeksi paljon etäisyyttä ja lähetys.. Sinne se koira uppoaa ja maahan menee kun "huutaa perään", että maa. No purkin luona viimestään ja sieltä sitten pallo palkaksi. Pitää kyllä muistaa ottaa harjoituksia, ilman maahan menoa, että saa vaan juosta ja ei ope menemään vaan purkilla maahan.

Hyvin menee muutenkin.. Mossin tassu paranee hienosti. Ei se kyllä menoa eikä koiraa ole milläänlailla haitannut. Moss käyttäytyy kun koira ja leikkii nätisti kaikkien kanssa. On se taas ihana! Saa nähdä, koska uusi teineily perseily vaihe taas alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti