Sivut


lauantai 6. lokakuuta 2012

Moss murkku!

Tällä viikolla se sitten alkoi ja ehkä jossain vaiheessa loppuu..

Moss sitten päätti aloittaa maailman rasittavimman koiran tittelin tavoittelun..
Ollaan treenattu tällä viikolla tottista, esineitä ja huomenna olisi haku..  Moss tekee hyvin, mutta aloittaa treenaissä jonkun oman ihme esityksen.. Eli haluisi vaan juosta päättömänä kaikkialla.. Sen olematon keskittymiskyky on vielä olemattomampi.  No ajattelin taukoa, mutta totesin, että parempi tehdä vähän ja helppoa ja vaatia se. En halua, että koira oppii, että olemalla pelle niin ei tarvi tehdä mitään. Ja kohta muutenkin loppuu harrastaminen, kun talviloma alkaa.

Ulkonakin se on ihan ääliä.. Mörköilee, toisten koirien ohitukset hankalia, kerran jopa pimeallä alkoi minua puolustaa huppupäiseltä mieheltä, joka käveli kauempana, riehuu ja nätisti hihnassa kulkeminen... ihan kun ei koskaan olisi kuullut siitä. Tehdään helppoja juttuja ja vaaditaan asiat loppuun, jotka se osaa.

Sisälläkin tuo on vähän kummallinen.. Nukkuu normaalisti, mutta jos ei nuku niin puuhaa kaikkea omaa.. Hakee pöydiltä pieniä tavaroita, syö luita ja heittelee niitä huonekalujen alle ja huutaa, kun ei saa niitä sieltä. Matot on koko ajan ihan rullalla, kun jätkällä on vauhti päällä. Illalla saa vaan pentuhepuleita ulkoja ja sisällä.

No Moss on kasvamassa aikuiseksi.. KAI? :D Ihana pikkupoika on ihan riiviö.
Hauskaa ja rasittavaa.. Katsoo kuinka paljon jaksan kirjoittaa, kun mikään ei suju kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti