Sivut


keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Tottista, leiri ja tän viikon kuulumiset!

Viime viikon ma oltiin tottistelemassa. Ei enään muista mitä sillon tehtiin, mutta sen muistan,että vituiksi meni. Ei meilläkään aina treenit mene putkeen. Moss ei keskittynyt ollenkaan.. pääsi "karkaamaan" ja jallitti mua oikein kunnolla. Ei todellakaan mennyt putkeen.


Oppeja saamassa


Henkilöryhmä

Torstaina lähdettiin Sucikanin koulutusleirille. Torstaina tottisteltiin omaan tahtiin ja juoksutettiin koiria toistensa kanssa. Perjantaina alettiin hommiin vuorossa oli tottista, jälkeä, esineruutua ja viettejä. Perjantai meni ihan ok. Tottis ei ihmeellinen, otettiin kulmia. Jäljen ajoi huonosti.. ei petrannut loppuun vaan keskittyminen katosi kokonaan. Harmi. Oli niin hyvät pellot käytössä.
Esineruudussa haki hienosti esineen, mutta ei tullut luokseni.. huoh. ja vietit meni todella hyvin. Lähti leikkimään,  ja puri täydellä suulla, ei moittimista.

Lauantaina otettiin viettejä, tottista ohjauksen kanssa ja eipä me muuta taidettu tehdä. Nähtiin Ireneä <3 Oli kasvanut hienosti. Tottis meni hyvin, ainoa mitä koira sekoili.. ilmeisesti minä jännitin, joka veti koiran epävarmaksi niin se meni maahan ainakun sanoin istu. Ei se ikinä tämmöistä ole tehnyt. Kumma mikä kumma.




Viettejä!

Voittaja!

Sunnuntaina oli jälleen tottista ja esineruutua. Tottis meni todella hyvin. Otettiin henkilöryhmää, kun tätä ei olla harjoiteltu. Täydellinen kontakti. :) Esineruudussa harjoiteltiin luovuttamista ja tuomista.

Kouluttajanamme jäljellä, esineruudussa ja tottiksessa toimi Ilkka Hannula. Fiksu mies ja kiitos hänelle opeista.

Kaiken kaikkiaan todella hyvä leiri, josta minä ja koira nautimme kovasti. Kivaa oli ja oli ihanaa päästä näkemään muiden koiria ja kehitystä.

Maanantaina oli jälleen tottista. Se meni paljon paremmin.Häiriönä kaksi koiraa. Moss ei niistä välittänyt ollenkaan, kun päästiin liikkeelle. Otettiin jääviä Z-kuviossa. Eli tolpat oli kulmissa ja lähtö ja lopetus pisteessä.Erittäin hyvä.

Tiistaina hakuiltiin. Treenit meni ihan hyvin. Haettiin 4 maalimiestä. Aluea oli huono ja kummallisen muotoinen, mutta siitä voimme syyttää vain itseämme. Eka maalimies ääniavulla, muut ilman apuja. Löysi ne hyvin.. pientä sekoilua toisella maalimiehellä ja aloitettiin sellainen treeni, että maalimies palkkaa koiran ja lähtee tuomaa koiraa minulle ja minä menen vastaan.. Lähellä kutsun sen luokseni ja palkkaan kunnolla. Tätä me harjoittelemme nyt joka kerta ja joka maalimiehellä. Ehkä saamme pienen tai suuren ongelmanne korjattua.


Seuraamista 

Palkkaus

1 kommentti:

  1. Teillä on kivan näkönen seuraaminen, ihan mahtava kontakti ja into tehdä näkyy kuvista :) Ja viimein pääsittä näkee Irkunki, me ei olla vielä päästy näkee mutta jospa tässä joskus :) Mulla on hirvee into treenata, noh missä on koira... monen saan kilsan päässä :D no ens viikolla reenataan sitte tän kolmen viikon eestä :D ja saajaan uutta treeniseuraaki :)Hyvät juhannukset teille! :)

    VastaaPoista