Sivut


perjantai 6. huhtikuuta 2012

Hakuilua

Tänään Mossin kanssa oltiin hakuilemassa taas epämääräisellä rojuparkkipaikalla. Otetiin taas 3 maalimiestä. Moss sai ensimmäisestä tosi kaukaa hajun, joten lähetin sen. Haki hyvin, vähän pyöri, koska maalimies oli betonielementtien päällä ja haju tuli monesta paikkaa.
Toisella maalimiehelle jäljesti, eikä meinannut saada kunnolla hajua. Joten, kun luulin sen saaneen hajun, niin lähetyksestä lähti oikeaan suuntaan jälkien perässä.. lopulta sitten näki maalimiehen.
Kolmas maalimies oli lumikasassa lakanan alla, sai hajun aika kaukaa josta lähetin ja täydellinen suoritus. Sain taas olla ylpee pojasta!

Torstaina nautiskeltiin metsälenkillä, josta mentiin tekemään tottista. Teki todella hyvin töitä..  näytin ennen "kentälle" menoa, että pallo mulla on mukana. Sitten kentälle ja tehtiin.. Palkkasin vasta sitten ja sitten palkkailin useammin. Koetetaan saada koiraa tekemään hyvässä vireessä ilman koko ajan palkkaamista, jos vaikka oppisi nostattamaan itseään tottista tehdessä.

Rottalaumaan liittyi uusi jäsen  Nöpö. Nöpö on 1.5-vuotias ja tarvitsi eläkekodin. Pikkutappelua oli aluksi, mutta nyt nukkuvat kaikki kolme sovussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti