Sivut


tiistai 2. elokuuta 2011

Tottista!

Oltiin tänään treenaamassa Talin kentällä. Saatiin loistavaa ohjausta ja paljon vinkkejä. Kiitos ohjaajalle!

Tarkoituksena oli harjoitella henkilöryhmää, mutta Moss oli aivan mahdoton. Veti nelivedolla kentälle, kentällä vaan veti kaikkialle, riukkui minkä kerkesi, hyppi pusutellen mun päälle ja kaikki muu kiinnosti, paitsi minä. Meinas itku tulla.. Seuraamista ei voitu ottaa ollenkaan, ja näin unohdettiin koko henkilöryhmä, otettiin vaan sivulle tuloa ja maahan menoa. Näissäkin painotin vaan siihen, että tekee, en oikeaan paikkaan tai tyyliin. Mua hävetti niin paljon olla siellä kentällä ton koiran kanssa. Se näytti siltä, että ton koiran kanssa ei koskaan olla tehty yhtään mitään ja se on  "ongelmakoira", joka ei osaa kulkea hihnassa ja hyppii ihmisen kasvoja päin. Yhden todella onnistuneen sivulle tulon jälkeen lopetettiin.

Toisella kierroksella osasin jo varautua. Päätin ottaa ihan perusliikkeitä vähäsen ja lopettaa nopeesti leikkien. Heti kentälle tullessa palkkasin kontaktista, palkkasin paljon ja useasti. Moss oli paljon enemmän kuulolla ja halusi taas tehdä työtä. Otettiin ihan lyhyitä seuraamisiä, istumisiä, maahan menoja ja seisomista liikkeestä. Hyvällä menestyksellä. Nopeasti pois leikkien kentällä. Sain taas muistutuksen, että koiran pitää saada voittaa patukka ja muitakin leikitys ohjeita.

Ekaan kierrokseen saattoi myös osittain vaikuttaa, että naksutin oli ohjaajalla, jotta palkattaisiin oikeista asioista..  Toisella kierroksella minulla.  Mutta ärsyttävää, kun Mossilla on nykyään näitä päiviä, milloin sen kanssa on mahdoton tehdä tottista. Uhoikä! Murkku ikää odotellessa.

Mutta loistavat harjoitukset, koska opin paljon, sain paljon vinkkejä harjoittelun suhteen ja leikittämisen suhteen. Tuli tarpeen, on hyvä välillä saada ohjeita uudelta ohjaajalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti