Sivut


tiistai 23. lokakuuta 2012

Meidän 100 kirjoitus!

Jee. Nyt on satakirjoitusta takana.. Eli ollaan me ainkin treenattu jonkin verran.

Bh-koe kärpäinen puri meitä todenteolla, kun juuri nyt niin moni on suorittanut bh-kokeen hyväksytyksi.
Eilen tottiksessä otettiin ilman palkaa ilmattoutumiset mukaan lukien bh-koe, jotta nään missä mennään. Loistavastihan tuo kaavio meni.. ainnoa mikä Mossilla tökki oli paikkamakuu. Eli sitä treenaammee todenteolla  samoinkun kaupini osuutta. Vaikeinta tuossa kokeessa meille on kaupunkin.. Moss innostuu uusissa paikoissa vetämään, enkä ole saanut opettettua odottamaan kaupan edessä, kun ei täällä uskalla jättää koiraa mihinkään.

Viime viikolla tottisteltiin Talin kentällä ja otettiin hyppyä melkein metrisellä kiinteällä esteellä. Ihan mukavasti meni.. Lisää varmuutta ja tekniikkaa voitaisiin viel tehdä.


Ollaan myös käyty hakuilemassa kahteen kertaan. Molemmilla kerroilla 4 maalimiestä. Ollaan käyty alue kokonaan läpi, kun olen tehnyt laatikkoa.. Loistavasti on mennyt tämän lajin parissa. Parkkipaikalla ollaan otettu muutama onnistunut rullan tuonti, joten ehkä jos säät sallii niin kokeillaan helppoa rullantuontia metsässä.

Esineruutu tehty vaikeilla esineillä muutamaan kertaan ja nämäkin menneet hyvin.

Moss sai viikonloppuna kaverin pihalla 2 cm pitkän ja  2-5 mm syvän haavan oikeaan etutassuun. Koska koira ei ollut reagoinut mitenkään niin otin sen sisään ja hetken päästä huomattiin, että lattiat ja matot on aivan veressä. No katsoin koiran tassua,joka oli aivan veressä enkä nähnyt mitään. Onneksi Moss päätti  nuola tassunsa puhtaaksi.. Sieltä se haava anturan reunasta löytyi. Lakkasi vuotamastakin nuolemisen jälkeen. Inhottavan näköinen, mutta ei koiraa haittaa ollenkaan.
Ei tuolla koiralla taida olla ollenkaan kipukynnystä.

Tänään tottistelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti