Sivut


torstai 13. lokakuuta 2011

Irene sai rokotuksen ja Moss koulutusta

Irenen kanssa oltiin tiistaina hakemassa ensimmäinen rokotus. Neiti oli jo 11.5 Kg painava ja sai kovasti kehuja selkeästä värityksestä ja hyvästä karvan laadusta ikäänsä nähden.  Vähän oli jännä paikka se lääkärin pöytä, kun se heilu, mutta herkut hävisivät hyvin nopeasti. Pistosta ei edes huomannut.




Keskiviikkonas harjoiteltiin oikein kunnolla Mossin kanssa. Vuorossa oli jälleen kerran jäävät liikkeet, mutta otettiin niitä ekaa kertaa seuraamisen yhteydessä. Tähän asti ollaan otettu silleen, että minä peruuttelen ja Moss seuraa mun edessä minua. Kaikki kolme jäävää liiketta sujuivat hyvin. Alettiin myös lopussa harjoittelemaan täyskäännöstä. Oli kiva nähdä, miten Moss reagoi, kun seuraamisessa vaan tein täyskäännöksen. Moss jät hetkeksi seisomaan, (ihmetteli, että mihin se nyt meni) kiersi oikealle puolelle ja jatkoi seuraamista. :D Tästä on hyvä jatkaa.



Moss myös alkaa osoittamaan ensimmäisiä miehuuden merkkejä. Se nosti tiistaine ensimmäisen kerran jalkaansa. Mörköili pysähtynyttä kaivinkonetta hetken.  Tästä se alkaa.

Tänään käytiin Mossin kanssa juoksemassa pitkästä aikaa. Hyvin se jaksaa ja intoa riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti